Extra korting op Internet & TV met Ziggo aanbiedingen

Ben je op zoek naar een geweldige deal voor je Internet & TV? Zoek niet verder! Met de nieuwste Ziggo aanbiedingen kun je flink besparen. Krijg tot wel 50% korting op je maandabonnement gedurende de eerste 12 maanden wanneer je kiest voor een Ziggo Internet & TV pakket. Voor slechts €26,25 per maand kun je al profiteren van de uitstekende service die Ziggo te bieden heeft. 

En als je op zoek bent naar snelle verbindingen, overweeg dan Ziggo Internet Giga met een indrukwekkende snelheid van 1 Gbit/s. Dit betekent niet alleen razendsnel internet, maar ook een besparing van maar liefst €479 gedurende het eerste jaar. Kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt of maak een afspraak. 

Afsprakenplanner Telecombinatie

Ga voor de beste Ziggo aanbieding

Onze favoriete Ziggo Sprinters aanbieding is de aanbieding op het Internet Giga & TV Start pakket met 1000Mbit/s. Hiermee kun je met het hele huishouden grenzeloos internetten. Met dit pakket kan de één gerust videobellen, terwijl een ander online games speelt. En dat tegelijk met weer een ander die aan het Netflixen is! Snel en betrouwbaar Internet & TV van het premium netwerk van Ziggo, nu met een korting die oploopt tot wel €479! 

Wat krijg je er allemaal voor? 

✔ 1000 Mbit/s download internetsnelheid, 75 Mbit/s upload internetsnelheid 

✔ Ziggo Mediabox Next Mini (4K) en Ziggo GO. Hiermee kijk je overal en altijd tv. 

✔ Sportkanalen: Ziggo Sport en ESPN Kanaal 1 

✔ Live TV pauzeren 

✔ Meer dan 70 tv-zenders 

✔ Hulp bij installatie 

Ontvang nu 12 maanden lang 50% korting, waardoor je in het eerste jaar slechts €38,35 betaalt. Bovendien krijg je een gratis aansluiting ter waarde van €20 en geniet je van een totale korting van maar liefst €47! 

Kortingstabel Ziggo Internet en TV

*Je kunt je Ziggo pakket ook uitbreiden met Viaplay en zo onbeperkt Formule 1 kijken

Ziggo Internet Only aanbieding 

Kijk je vooral online naar Netflix, Videoland, NL Ziet en Disney Plus, dan is Internet Only van Ziggo echt een aanrader. Naast een goed internet abonnement heb je ook nog Kabel TV. Zo kun je internetten, streamen en live televisie kijken. Met deze Ziggo aanbiedingen krijg je de eerste 9 maanden 50% korting op het Internet Giga pakket met 1Gbit/s, waardoor je slechts €31,50 per maand betaalt. 

Kortingstabel Ziggo Internet Giga

Combineer Vodafone met Ziggo en profiteer van nog meer voordeel 

Combineer je Ziggo Internet & TV abonnement met een Vodafone mobiel abonnement en profiteer van de volgende voordelen. 

✔ Tot €7,50 extra korting per maand 

✔ Dubbel zoveel data in de databundel 

✔ Safe Online XL pakket 

✔ Extra tv-pakket naar keuze 

Benieuwd naar de Vodafone deals van het moment? Bekijk de aanbiedingen hier. Wil je weten welk Ziggo pakket het beste aansluit bij je wensen? Kom langs bij jouw Telecombinatie winkel in de buurt. We helpen je graag bij het maken van je keuze.