Kies voor een iPhone 12 zakelijk abonnement; bekijk alle acties!

Nu te bestellen bij Telecombinatie: de iPhone 12 en iPhone 12 Pro zakelijk! Zo is de iPhone 12 nu, naast privé dus ook voor een zakelijk abonnement te bestellen! En dat is mooi, want bij Telecombinatie kies je uit alle iPhone 12 zakelijk aanbiedingen van alle providers. Dus denk groot en bestel nu jouw iPhone 12 zakelijk abonnement!

Waarom een iPhone zakelijk gebruiken? 

Een iPhone wordt steeds vaker zakelijk gebruikt. Daarbij biedt Apple sinds de iPhone 11 de mogelijkheid om je iPhone zowel zakelijk als privé tegelijk te gebruiken. Dit werkt door middel van een fysieke simkaart naast een e-simkaart. Een e-sim is een digitale simkaart zodat je dus op je iPhone met twee verschillende mobiele nummers tegelijk bereikbaar bent.

Is de iPhone 12 5G-ready? Jazeker. Ook de zakelijke abonnementen zijn hier klaar voor. KPN, T-Mobile en Vodafone hebben allemaal direct 5G in het abonnement opgenomen, zodat je gebruik kunt maken van het snelst mogelijke internet op je iPhone 12. Daar komt bij dat de antenne van de iPhone 12 flink is verbeterd. Zodat je altijd met je business verbonden blijft. 

Een veelgebruikte functie van de iPhone is Visual Voicemail, hiermee hoef je niet meer te bellen naar een voicemail telefoonnummer als iemand een bericht bij je heeft achtergelaten. Je ontvang namelijk in de Visual Voicemail app per ingesproken bericht een los audiobestand dat je direct kunt afluisteren. KPN en T-Mobile bieden deze Visual Voicemail optie bij de zakelijke abonnementen. Hierdoor hoef je dus nooit meer alle voicemail berichten af te luisteren, maar pak je direct het voicemail bericht dat je graag wil horen, wel zo efficiënt.  

Voordelen van een iPhone met een zakelijk abonnement? 

Steeds meer Zzp’ers en zakelijke gebruikers kiezen voor een iPhone in combinatie met een zakelijk abonnement. Hiermee is Apple inmiddels de nummer 1 onder de zakelijke gebruikers. Dit komt omdat er op zakelijke iPhone abonnementen vaak meer korting wordt gegeven op de iPhone 12 of iPhone 12 Pro. Bij Telecombinatie geven we je inzicht in deze verschillen tussen een iPhone 12 aanbieding met een particulier abonnement of een zakelijk abonnement. Daarbij leggen we de extra’s uit die je als zakelijke klant ontvangt bij een zakelijk abonnement van Vodafone, KPN en T-Mobile ten opzichte van de particuliere abonnementen. Zo maak jij bij Telecombinatie altijd de juiste keuze.   

Dus kom direct naar de winkel, maak een afspraak of bel ons op en laat je telefonisch adviseren! 

Telecombinatie: Alle iPhone 12 zakelijk-deals op een plek!

Telecombinatie is jouw onafhankelijke telecomaanbieder, ook nu. Daarom kies je bij Telecombinatie niet uit een, maar uit alle iPhone 12 zakelijk-aanbiedingen, van alle providers en uiteraard met 5G! En dat betekent extra voordeel. Neem direct contact op met de winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren op basis van jouw persoonlijke wensen of bekijk hieronder alvast de verschillende acties per netwerk.

T-Mobile @ Work  iPhone 12, standaard met 5G

Combineer de iPhone 12 of iPhone 12 Pro met een T-Mobile-Zakelijk @ Work abonnement en profiteer van €2,00 extra korting op de 3GB- en 16GB -bundels! Een T-Mobile zakelijk abonnement biedt standaard 5G aan zodat je hier direct gebruik van kunt maken met de iPhone 12 5G. Daarnaast profiteer je van hoge toestelkortingen i.c.m. een T-Mobile zakelijk abonnement. We zetten ze hieronder per model voor je uit:

 • iPhone 12 (64 GB) met T-Mobile abonnement; €106,- korting*
 • iPhone 12 (128 GB) met T-Mobile abonnement; €108,- korting
 • iPhone 12 (256 GB) met T-Mobile abonnement; €118,- korting
 • iPhone 12 Pro (128 GB) met T-Mobile abonnement; €115,- korting
 • iPhone 12 Pro (256 GB) met T-Mobile abonnement; €124,- korting
 • iPhone 12 Pro (512 GB) met T-Mobile abonnement; €141,- korting

  *Berekend t.o.v. de verkoopadviesprijs, alle kortingen zijn ex btw.

KPN: alle iPhone 12 5G deals

Ook bij KPN ontvang je direct 5G op je zakelijke KPN abonnement, daarnaast geeft KPN Zakelijk extra hoge kortingen op de iPhone 12 en iPhone 12 Pro in combinatie met een KPN Zakelijk abonnement.

We zetten ze hieronder per model voor je uit:

 • iPhone 12 (64 GB) met KPN-abonnement; €76,- korting*
 • iPhone 12 (128 GB) met KPN-abonnement; €78,- korting
 • iPhone 12 (256 GB) met KPN-abonnement; €78,- korting
 • iPhone 12 Pro (128 GB) met KPN-abonnement; €85,- korting
 • iPhone 12 Pro (256 GB) met KPN-abonnement; €85,- korting
 • iPhone 12 Pro (512 GB) met KPN-abonnement; €96,- korting

  *Berekend t.o.v. de verkoopadviesprijs, alle kortingen zijn ex btw.

De iPhone 12 Vodafone Zakelijk

Ook bij Vodafone zakelijk zijn er op dit moment scherpe aanbiedingen, zo betaal je geen aansluitkosten op Red Pro Unlimited met een iPhone 12. Combineer je Vodafone met een Ziggo-abonnement dan ontvang je hier bovenop nog eens gratis dubbele data en €4,13 per maand korting! Daarnaast profiteer je van hoge toestelkortingen in combinatie met  een Vodafone Red Pro 5G abonnement. We zetten ze hieronder per model voor je uit:

 • iPhone 12 (64 GB) met Vodafone-abonnement; €156,- korting*
 • iPhone 12 (128 GB) met Vodafone-abonnement; €157,- korting
 • iPhone 12 (256 GB) met Vodafone-abonnement; €157,- korting
 • iPhone 12 Pro (128 GB) met Vodafone-abonnement; €204,- korting
 • iPhone 12 Pro (256 GB) met Vodafone-abonnement; €164,- korting
 • iPhone 12 Pro (512 GB) met Vodafone-abonnement; €175,- korting

  *Berekend t.o.v. de verkoopadviesprijs, alle kortingen zijn ex btw.

Niet de nieuwste iPhone zakelijk, wel de voordeligste? Ook dan ga je naar Telecombinatie

Jij wilt een nieuwe zakelijke iPhone of andere telefoon, maar dat hoeft niet perse dé nieuwste te zijn? Slim! Door de introductie van de iPhone 12 zijn de prijzen van de vorige iPhone-modellen in prijs verlaagd. Dus overweeg behalve de iPhone 12 ook eens iPhone 11 zakelijk abonnement of ga voor de iPhone Xr zakelijk. Deze telefoons zijn de pareltjes uit het verleden, en bovendien: direct leverbaar!

Dus kom direct naar de winkel, maak een afspraak of bel ons op en laat telefonisch adviseren!