Helaas! Deze actie is verlopen

KPN Internet met gratis LG Smart TV t.w.v. €299,-

De actie met de LG Smart TV is afgelopen. In plaats daarvan is er een zelfde actie van KPN Internet met gratis Philips Smart TV t.w.v. €299,-.

Sluit nu je Thuis Internet van KPN bij Telecombinatie, jouw telecomwinkel in de buurt, af en kies je cadeau! Je hebt de keuze uit 4 gave cadeaus waaronder een gratis 32” LG Smart TV, LG Soundbar, Superwifi punten of juist heel veel extra korting. Waar ga jij voor?

Het EK staat voor de deur, je wilt graag overal in huis zonder haperingen het EK goed kunnen blijven volgen en als het even kan ook op meerdere schermen. Dan is nu het moment om over te stappen naar snel en betrouwbaar Internet van KPN. Of je nu juist weinig gebruik maakt van Thuis Internet of juist heel veeleisend bent, bij Telecombinatie helpen we je bij het vinden van het KPN-pakket dat bij jou past. We kijken samen naar jouw wensen en eisen om zo tot de beste keuze te komen. De gratis LG Smart TV of gratis LG Soundbar zijn tijdelijke acties waarbij op=op geldt. Dus wacht niet te lang.

Maak dus snel een afspraak bij jouw telecomwinkel in de buurt en stap over naar het snelle en betrouwbaar Thuis Internet van KPN en maak je keuze uit één van de volgende gave cadeaus!

  • Een LG Smart TV (32”) t.w.v. €299,- of
  • Een LG Soundbar t.w.v. €299,- of
  • 2 Superwifi punten t.w.v. €199,- of
  • 6 maanden Internet & TV voor slechts €35,- per maand + cashback tot €85

Je kunt natuurlijk ook direct vanuit je luie stoel overstappen naar Internet en TV van KPN.

We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet:

KPN snel internet met gratis LG Smart TV

KPN Thuis LG Smart TV

KPN sneller internet met gratis LG Soundbar

KPN Thuis LG Soundbar

KPN Ultra snel internet met extra korting

KPN Thuis 35eu per maand

Speciaal voor nieuwe KPN klanten

Heb je al Internet van KPN? Dan geldt deze acties helaas niet voor jou. Kom langs of maak een afspraak bij jouw telecomwinkel in de buurt en we kijken samen naar de mogelijkheden. Bij Telecombinatie vind je altijd een deal die bij jou past!

KPN Hussel voordeel

Combineer KPN Thuis Internet & TV met KPN Mobiel en profiteer van maandelijkse kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst €7,50 extra korting op je Mobiele abonnement en €5,- Entertainmentkorting op bijvoorbeeld Spotify of Film.

Geldt de cadeauactie ook voor de zakelijke klanten?

Ja, deze KPN-cadeauactie bij Telecombinatie geldt ook voor zakelijke klanten. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Mobiel.

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis!

Actievoorwaarden LG Smart TV

Wanneer je gebruik maakt van deze gave actie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Zo geldt onder meer:

  • De actie loopt van 17 mei tot 7 juni
  • Het aantal beschikbare LG Smart TV’s en Soundbars is beperkt. Wanneer deze niet meer leverbaar zijn, zal het actieaanbod komen te vervallen.
  • De actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar
  • De actie geldt alleen voor nieuwe KPN Internet klanten
  • Het cadeau wordt na de activatie van je abonnement naar je toegestuurd.

Vraag een medewerker in de winkel naar de volledige actievoorwaarden.