KPN introduceert KPN Hussel

Kies je vrijheid, kies je Hussel. Met Hussel van KPN bepaal je namelijk zelf wat je nodig hebt: Thuis én Mobiel, voor jezelf, je huishouden én je bedrijf. Alles is naar eigen wensen in te richten en maandelijks aan te passen. Zo regel je al je abonnementen gemakkelijk op één centrale plek.

Hussel Mobiel

Hussel je Mobiel en kies uit zes databundels, waaronder Unlimited Data, in combinatie met 150 min/sms of onbeperkt bellen. Wil je ook een nieuwe telefoon? Prima! Kies voor maandelijks of in een keer aflossen. Profiteer van de voordelen van meerdere Mobiel-abonnementen in een Hussel, zoals een abonnement van je partner, huisgenoot, kind of bedrijf, of combineer Mobiel met Internet voor extra korting. 

Hussel Thuis

Ook voor thuis kies je jouw Hussel en bepaal je, afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres, zelf je ideale internetsnelheid, wel of geen TV en zo ja: hoeveel TV’s? Hou je van Netflix of Spotify? Ga dan voor een entertainmentaanbod dat het beste hierop aansluit. En ook hier geldt: alles is maandelijks aan of uit te zetten. Zo bepaal je zelf wat je nodig hebt. Met de vrijheid om het elke maand aan te passen.

Hussel je eigen korting

Hoe meer je combineert in jouw Hussel, hoe groter jullie totale voordeel! Hieronder een greep uit de voordelen:

 • Korting op Entertainment
  Hussel Internet  en Mobiel en krijg €5,00 korting op Entertainment zoals: FOX Sports, Pluspakket, Netflix, Film1 of Spotify.
   
 • Korting op Mobiel
  Met Internet en Mobiel in je Hussel krijg je, afhankelijk van je abonnement, bovendien iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement.
   
 • Gratis Bellen en MB's delen binnen je Hussel
  Meerdere mobiele abonnementen of vaste telefonie in je Hussel? Dan bellen jullie elkaar gratis en deel je onderling gemakkelijk MB's.
   
 • Voordelige Kids Sim
  Nieuw bij KPN: de Kids Sim. Ideaal voor kinderen of tieners die toe zijn aan een eerste mobiel. Met standaard 1 GB data en onbeperkt bellen, maar met de mogelijkheid om iedere maand MB's te delen.
   
 • Tech Desk voor extra service 
  Direct en uitgebreid geholpen worden? Probeer de Tech Desk; een uitbreiding op de normale klantenservice van KPN met extra aandacht en service bij al je klantvragen.

Met Hussel van KPN bepaal je zelf wat je nodig hebt, met de vrijheid dit iedere maand naar eigen wens aan te passen. Kom dus langs bij de winkel bij jou in de buurt en we Husselen samen jouw ideale pakket!