KPN Mobiel aanbieding met gratis data en korting op AirPods!

Profiteer met de KPN Snelpakkers nu al van extra korting én cadeaus bij jouw KPN Mobiel abonnement. Kom naar de winkel of maak een afspraak en profiteer nu van: een gratis data, korting op top toestellen of korting op AirPods! 

Afsprakenplanner Telecombinatie

KPN Black Snelpakkers bij Telecombinatie

Tijdens de KPN Black Friday Snelpakkers kies je bij Telecombinatie, in combinatie met een Mobiel abonnement van KPN je eigen voordeel! Je hebt de keuze uit vier fantastische cadeaus, doe er je voordeel mee! We lopen ze hieronder graag met je door.

  • €2,50 korting op Unlimited

Kies voor een abonnement met Unlimited data van KPN en profiteer tijdelijk van een lekkere korting van 2,50 per maand!

  • 3GB+2GB gratis

Sluit nu jouw abonnement af met een 3 GB bundel en je krijgt tijdelijk 2 GB gratis! 

  • Kids sim 1GB +1 GB gratis

Op zoek naar een voordelige Kids Sim? kies dan voor KPN: nu altijd bereikbaar en met 1 GB + 1 GB gratis! 

  • Samsung S21 of Samsung A52s met €72 extra korting

Combineer daarnaast je nieuwe abonnement met de Samsung S21 of A52s en profiteer van €72,- extra korting!

Kortingstabel-KPN-Samsung-Galaxy-S21-Snelpakker-wk46Kortingstabel-KPN-Samsung-Galaxy-A52s-Snelpakker-wk46

  • iPhone 13 en 13 mini nu met €100 korting op AirPods2!

Of combineer jouw KPN-abonnement met de de iPhone 13 of 13 Mini en krijg maar liefst €100 korting op de AirPods 2!

AirPods 2; Puur luisterplezier

De Apple AirPods 2 is alweer de tweede generatie van de immens populaire AirPods-serie en zo een ware audio-hit te noemen. Begrijpelijk, want met deze draadloze oordopjes luister je niet alleen overal in de hoogste kwaliteit naar je favoriete muziek, maar zijn ze ook nog eens zijn vederlicht en simpel te bedienen. Zeg Siri simpelweg welke muziek je wilt luisteren en laat je overspoelen met een crispy en vol geluid in een breed spectrum van hoog, mid en lage tonen. Met de geïntegreerde Apple H1-chip bel je bovendien met een stabieler (bel)signaal en wissel je gemakkelijk tussen verschillende Apple devices. De accu van de AirPods 2 biedt maar liefst vijf uur luistertijd, maar met de oplaadcase erbij luister je zonder opladen gemakkelijk 24 uur naar al je muziek!

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst, want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij dus van gratis snel 5G internet!

Hussel je eigen pakket en profiteer!

KPN-Hussel: combineer Internet, TV, Bellen en Entertainment voor extra voordeel. Hoe meer je combineert in jouw Hussel, hoe groter jullie totale voordeel! Hieronder een greep uit de voordelen:

  • Combineer Internet met Mobiel van KPN en krijg iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement;
  • Combineer met Entertainment en krijg iedere maand € 5,00 korting op je internet als je één van de volgende entertainmentopties kiest: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify;
  • Meerdere Mobiel abonnementen op een adres bellen onderling gratis en delen gemakkelijk MB’s;

Geldt deze acties ook voor KPN zakelijke klanten?

Ja, bij Telecombinatie profiteer je als zakelijk klant ook van deze mooie actie. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Zakelijk Internet.

Wil je je KPN mobiel abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN of Telfort en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruikmaken van deze KPN-verlengdeals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!