Nu bij Telecombinatie: Gratis HomePod mini bij de iPhone 13 i.c.m. een KPN abonnement

Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Wat dacht je van de iPhone 13. Nu bij Telecombinatie met gratis HomePod mini wanneer je kiest voor het KPN netwerk. Deze actie geldt voor alle 1 en 2 jarige abonnementen van KPN.

Meer weten over de iPhone 13? Lees er alles over in onze blog.

Voor deze actie geldt op=op. Wacht dus niet te lang en kom langs bij een telefoonwinkel bij jou in de buurt voor persoonlijk advies.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Apple HomePod mini

De HomePod mini is een kleine wifi speaker die niet kan ontbreken in je Apple collectie. De speaker connect namelijk met al je andere Apple producten en is 8,4 centimeter hoog. De speaker is ‘mini’ maar levert net zoveel geluid als een middelgrote speaker door de krachtige boxen. Door de ronde vorm levert de speaker 360 graden geluid en kan je vanaf elke hoek genieten van helder geluid. Je kan de HomePod besturen vanaf je iPhone of met je stem via Siri.

HomePod mini - Spacegrijs - Apple (NL)

KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie

Iedereen kan zijn KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie. Ook als je je vorige abonnement niet bij ons hebt afgesloten. Maak een afspraak bij jou telefoonwinkel in de buurt of kom langs. We geven je graag persoonlijk advies.

Afsprakenplanner Telecombinatie