KPN SnelPakkers aanbiedingen bij Telecombinatie

De KPN Snelpakkers zijn weer terug bij Telecombinatie! De Snelpakkers bieden je de kans om voordelig van KPN Unlimited internet & bellen te genieten. Kies je nu namelijk ook voor KPN Thuis, dan profiteer je van €60 husselkorting!

Dus kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt of maak een afspraak.

Afsprakenplanner Telecombinatie

De KPN SnelPakkers op een rij

KPN SnelPakkers Samsung Galaxy S22 Aanbieding

Kortingsoverzicht KPN S22

KPN SnelPakkers iPhone 14 aanbieding

iPhone 14 kortingstabel KPN

KPN Snelpakkers iPhone 13 aanbieding

iPhone 13 kortingstabel KPN

KPN Snelpakkers Sim Only Unlimited aanbieding

Sim Only kortingstabel KPN

KPN Snelpakkers bij Telecombinatie

De Snelpakkers zijn weer bij Telecombinatie. Dit betekent veel mooie aanbiedingen. Met de Snelpakkers biedt KPN onweerstaanbare deals voor Internet & TV, Internet Only en Mobiele abonnementen. Als je tijdens nu kiest voor KPN Internet & TV of Internet Only, krijg je één van deze drie welkomstcadeaus cadeau:

  • Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499
  • KPN SuperWifi t.w.v. €199
  • 6 maanden Internet & TV voor maar €35 per maand

Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499

Maak optimaal gebruik van het Internet & TV of Internet Only abonnement van KPN, door te kiezen voor de Philips 43” Ultra HD TV. Het 4K UHD LED-TV scherm maakt de beelden zo levendig dat je een film ervaart, in plaats van ziet. Het eersteklas Dolby Atmos-geluid draagt bij aan deze ultieme ervaring. Het geluid is van uitstekende kwaliteit en krachtig door de hoogwaardige bas. Met deze Smart TV heb je altijd een bioscoop-ervaring in huis.

Op = op, dus maak snel een afspraak of kom langs.

Philips 43 Ultra HD TV

KPN SuperWifi t.w.v. €199

Ongeremd van je Internet & TV of Internet Only genieten? Kies dan voor de SuperWifi van KPN. Dit is dé totaaloplossing voor supergoeie wifi in huis. Met dit apparaat maak je gebruik van Wifi 6. Dit is vergelijkbaar met het 5G netwerk voor mobiel. Wifi 6 zorgt ervoor dat je van kelder tot zolder supersnel internet hebt voor meerdere apparaten tegelijk. Dat betekent dat jij kan Netflixen, je partner kan gamen en je kind aan het huiswerk kan. De SuperWifi van KPN is daarbij heel makkelijk te installeren. Door simpelweg een stekker in het stopcontact te steken heb je overal in huis wifi van topkwaliteit. Met de KPN Thuis app kun je bepalen wat de beste plek is om het apparaat te plaatsen. Deze app laat realtime zien hoe sterk het wifi signaal is. Op de plek waar de wifi het beste is in huis, plaats je de KPN SuperWifi.  

Ga snel genieten van superwifi en maak een afspraak of kom langs.

KPN SuperWifi

Krijg 6 maanden Internet & TV voor maar €35

Hou je liever geld over? Kies er dan voor om 6 maanden lang maar €35 per maand te betalen voor je Internet & TV of Internet Only abonnement. Je houdt hiermee een flink bedrag over. Dit bedrag kun je na de 6 maanden uitgeven aan bijvoorbeeld een leuk uitje. Maak een afspraak of kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt. Dan kijken we samen hoeveel jij bespaart door voor deze optie te kiezen.

KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie

Iedereen kan zijn KPN abonnement verlengen bij Telecombinatie en uiteraard ook met de KPN Snelpakkers. Ook als je jouw vorige abonnement niet bij ons hebt afgesloten. Maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt of kom langs. We geven je graag persoonlijk advies.

Afsprakenplanner Telecombinatie