KPN Snelpakkers: Nu extra korting op je Sim Only!

Actie verlopen

Bij Telecombinatie profiteer je nu van extra data en extra voordeel met de KPN SnelPakkers! Zo krijg je naast extra korting op verschillende toestellen, nu extra data bij alle pakketten! Bekijk hieronder direct hoeveel data of kom direct naar de winkel bij jou in de buurt en pak dit voordeel!

TIP: maak een afspraak en word direct geholpen zonder te wachten!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Alle SnelPakkers op een rij:

  • 3 GB databundel + 2 GB gratis
  • 10 GB databundel + 2 GB gratis
  • €2,50 extra korting op Unlimited
  • De iPhone 13 nu nog voordeliger
  • Gratis Microsoft Surface Go 3 bij Internet & TV abonnement twv €439,-

Abonnement met nieuwe telefoon

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan ga je langs Telecombinatie! Door onze grote kennis op het gebied van mobiele telefonie kunnen we je goed adviseren bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Bij Telecombinatie kijken we samen welk toestel het best bij jouw wensen en jouw budget past.

TC_2022_01_KPN-Snelpakkers-2211

TC_2022_01_KPN-Snelpakkers-2212

KPN Unlimited Data abonnementen bij Telecombinatie

Met de Unlimited Data abonnementen van KPN kun je zorgeloos en onbeperkt internetten op je mobiele telefoon en heb je de keuze uit:

  1. Unlimited Data + 150 belminuten/sms of
  2. Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en

Geldt deze KPN Unlimited actie ook voor zakelijke klanten?

Ja, deze KPN Unlimited actie bij Telecombinatie geldt ook voor zakelijke klanten. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Zakelijk Internet.

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst, want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij dus van gratis snel 5G internet!

Wil je je KPN mobiel abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN of Telfort en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruikmaken van deze KPN-verlengdeals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!

Afsprakenplanner Telecombinatie