Helaas! Deze actie is verlopen

In juli profiteer je bij Telecombinatie, jouw KPN-winkel in de buurt, van gratis extra data en extra korting op de KPN Unlimited abonnementen. Hiermee kun jij niet alleen maandelijks besparen op je mobiele abonnementskosten, maar kun je er ook voor kiezen om nu extra voordelig over te stappen naar een Unlimited abonnement van KPN. KPN Unlimited is onbeperkt bellen en onbeperkt data gebruiken op het snelste 5G-netwerk van Nederland (getest door Ookla® Speedtest®).

Dus kom langs bij de Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak gemakkelijk online een afspraak en we helpen je op een moment dat het jou uitkomt.

KPN-abonnement, nu met nog meer data

Sluit je nu een KPN-abonnement af of verleng je je abonnement bij Telecombinatie, jouw KPN-winkel in de buurt, dan profiteer je nu van nog grotere databundels zonder dat je hiervoor meer betaald. Zo heb je bijvoorbeeld al een abonnement met 3GB + 150 minuten vanaf slechts €14,- per maand of ga voor een 10GB abonnement + 150 minuten vanaf slechts €16,50 per maand.

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan ga je langs Telecombinatie! Door onze grote kennis op het gebied van mobiele telefonie kunnen we je goed adviseren bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Bij Telecombinatie kijken we samen welk toestel het best bij jouw wensen en jouw budget past.

KPN Unlimited Data abonnementen bij Telecombinatie

Met de Unlimited Data abonnementen van KPN kun je zorgeloos en onbeperkt internetten op je mobiele telefoon en heb je de keuze uit:

  1. Unlimited Data + 150 belminuten/sms of
  2. Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en.

Welke kies jij? Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en abonnement hebben we voor je uitgelicht:

KPN Unlimited

Geldt deze KPN Unlimited actie ook voor zakelijke klanten?

Ja, deze KPN Unlimited actie bij Telecombinatie geldt ook voor zakelijke klanten. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Zakelijk Internet.

KPN Mobiel abonnement met nieuwe smartphone

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan zit je bij Telecombinatie goed want je profiteert tijdelijk van extra korting op de beste smartphones zoals de nieuwe Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 of de Samsung Galaxy A32 5G met KPN-abonnement.

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij dus van gratis snel 5G internet!

Wil je je KPN mobiel abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN of Telfort en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruikmaken van deze KPN verlengdeals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!

Bekijk alle acties van Telecombinatie