In maart profiteer je bij Telecombinatie, jouw KPN-winkel in de buurt, van gratis extra data en extra korting op de KPN Unlimited abonnementen. Hiermee kun jij niet alleen maandelijks besparen op je mobiele abonnementskosten, maar kun je er ook voor kiezen om nu extra voordelig over te stappen naar een Unlimited abonnement van KPN. KPN Unlimited is onbeperkt bellen en onbeperkt data gebruiken op het snelste 5G-netwerk van Nederland (getest door Ookla® Speedtest®).

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen welk KPN-abonnement het best bij je past! Onze winkels zijn open, maar zorg wel dat je vooraf een afspraak maakt óf regel het op afstand met een telefonisch consult en wij bezorgen je bestelling bij je thuis. Laat deze tijdelijke actie niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog een afspraak.

KPN Unlimited Data abonnementen bij Telecombinatie

Met de Unlimited Data abonnementen van KPN kun je zorgeloos en onbeperkt internetten op je mobiele telefoon en heb je de keuze uit:

  1. Unlimited Data + 150 belminuten/sms of
  2. Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en.

Welke kies jij? Unlimited Data + Onbeperkt bellen/sms’en abonnement hebben we voor je uitgelicht:

KPN Unlimited

KPN 5GB + 5GB bundel

Geen Unlimited nodig en ga jij het redden met 10B aan data? Ook dan hebben we een tijdelijke actie voor je met een mobiel abonnement van KPN. Bij een 5GB databundel ontvang je nu tijdelijk 5GB extra waardoor je 10GB ontvangt voor de prijs van 5GB. Dit is zolang je abonnement loopt. Hiermee heb je al vanaf slechts €16,50 per maand 10GB Data + 150 belminuten/sms’jes.

KPN Mobiel abonnement met nieuwe smartphone

Liever een abonnement met een nieuwe smartphone? Ook dan zit je bij Telecombinatie goed want je profiteert tijdelijk van extra korting op de beste smartphones zoals de nieuwe Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 of de Samsung Galaxy A32 5G met KPN-abonnement. Benieuwd naar de beste SmartPakkers van dit moment? Bekijk ze hier

Geldt deze KPN Unlimited actie ook voor zakelijke klanten?

Ja, deze KPN Unlimited actie bij Telecombinatie geldt ook voor zakelijke klanten. We helpen je graag met een advies op maat waarbij er ook veel extra voordelen zijn in combinatie met KPN Zakelijk Internet.

Gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement

Bij KPN zit je goed, ook voor de toekomst want je krijgt gratis snel 5G internet bij elk KPN-abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met een kleine internetbundel of juist een grote, in alle gevallen profiteer jij dus van gratis snel 5G internet!

Wil je je KPN mobiel abonnement verlengen?

Ook als je al klant bent van KPN of Telfort en je kunt je abonnement verlengen, kun je gebruik maken van deze KPN verlengdeals bij Telecombinatie. Ook als je vorige KPN-abonnement niet bij ons is afgesloten.

Dus maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en kom langs óf voor een consult op afstand en we bekijken samen welk abonnement het best bij je past! Nu met persoonlijke bezorging aan huis!

Bekijk alle acties van Telecombinatie