Lebara Mobiel Sim Only acties bij Telecombinatie

Bij ons bespaar je geld op je mobiele abonnement met Lebara! Er is nu namelijk een exclusieve deal bij Telecombinatie. Je krijgt €60 korting op ELKE telefoon als je een 2-jarig abonnement met 5GB, 10GB, 15GB of 20GB van Lebara afsluit.

Dus kom snel langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt of maak een afspraak.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Lebara acties op Sim Only

Bij Lebara heb je al een databundel vanaf €5 per maand. Als je een nieuwe klant bent bij Lebara wordt je gratis aangesloten! Dit kost normaal €15, maar krijg je nu cadeau. Verleng je jouw abonnement? Dan krijg je de eerste 2 maanden zelfs helemaal gratis!

Wil je een voordelig én Flexibel Sim Only abonnement? Dan is een abonnement bij Lebara een super goed idee. Je kan namelijk kiezen uit verschillende bundels en contractsduren en nog veel meer! Wil je jouw abonnement tussentijds aanpassen? Dan is Lebara daarin flexibel en kan je gratis je abonnement aanpassen. 

Behoefte aan een voordelig, flexibel én betrouwbaar abonnement? Ook dan is Lebara de juiste keuze. Met een abonnement van Lebara maak je gebruik van het betrouwbare 4G-netwerk van KPN. Dus kom snel naar een Telecombinatie winkel en pak je kans!

Exclusief bij Telecombinatie

Nu krijg je €60 korting als je Lebara combineert met een smartphone naar keuze, als je een abonnement afsluit voor 24 maanden. Dit zijn de abonnementen met een databundel met 5GB, 10GB, 15GB of 20GB. Zo wordt je abonnement met toestel nog voordeliger dan het al is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar de winkel of maak een afspraak. We geven je graag persoonlijk advies over de deal die het beste bij je past.

Altijd een voordelig aanbod

Kies voor extra vrijheid! Voor €1,- extra per maand bel je onbeperkt en ook voor €1,- extra is je abonnement maandelijks opzegbaar. Of kies voor snelheid: voor €0,50 per maand heb je al een 4G snelheid verdubbelaar voor extra snelle swipers. Bij Lebara kun je jouw abonnement altijd gratis aanpassen!

Standaard geen torenhoge buiten-de-bundel kosten meer

Jij zit natuurlijk niet te wachten op torenhoge buiten-de-bundel kosten. Lebara snapt dit heel goed en heeft standaard een belplafond ingericht waarmee je maximaal €10,- buiten-de-bundel kosten kunt maken. Stel dit dataplafond in en bespaar veel geld, voor maandelijks €0,50. Nu krijg je er ook 50% korting op gedurende de eerste 6 maanden. Zo hoef je je als datavreter of kletskous geen zorgen meer te maken. En ben je dan toch nog niet uitgesurft of -gepraat? Dan koop je bij Lebara altijd voordelig extra buitenbundel-tegoed bij.

Telecombinatie bij jou in de buurt

Wij vinden: persoonlijk advies, is het beste advies. Dus loop onze winkel in de buurt binnen voor een onafhankelijk advies op maat en wij regelen de rest voor je. Van overstap tot installatie, samen alles geregeld.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je kunnen helpen.

Afsprakenplanner Telecombinatie