NLZIET: Nu 1 maand gratis

Actie verlopen

NLZIET betekent: online tv kijken wanneer jij dat wilt. Want met de handige NLZIET app op je televisie, laptop, tablet of smartphone kijk je op ieder moment naar je favoriete programma’s en series. Je kijkt live, kijkt (tot wel een jaar) terug, en soms zelfs alvast vooruit! Sluit nu een Mobiel of Internet voor thuis abonnement af bij Telecombinatie en probeer NLZIET zelf!

Sluit een NLZIET abonnement af en krijg de 1e maand gratis, daarna betaal je slechts €7,95 per maand (maandelijks opzegbaar).

NLZIET nu 1 maand gratis kijken? Bestel NLZIET hier en krijg een actie vouchercode per mail.

Het nieuwe tv-kijken

NLZIET is een samenwerking tussen NPO, RTL Nederland en Talpa TV. Je profiteert daarom van de beste tv-diensten samen, namelijk: NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo heb je in een klap de 34 populairste Nederlandse tv-zenders in een app!

Zo is NLZIET de perfecte aanvulling voor alle bingewatchers van streamingdiensten, zoals Netfix of Disney+, die soms ook nog gewoon even lekker willen zappen zonder daarvoor een duur tv-abonnement te hoeven afsluiten. Verder biedt NLZIET ook uitkomst voor huishoudens in het buitengebied waar de internetsnelheid veelal niet toereikend is voor TV-ontvangst en dus snel naar een dure antenneschotel wordt gegrepen. Combineer NLZIET met een voordelig 4G voor thuis-abonnement en je hebt alle gemakken, voor een aantrekkelijke prijs.