Nu: 10 GB + 10 GB gratis met Mobiel van KPN

Toe aan een nieuw abonnement met lekker veel data? Profiteer bij Telecombinatie tijdelijk van 10 GB met 10 GB gratis in combinatie met een KPN-Mobiel-abonnement. Dat is 20 GB voor de prijs van 10 GB! 

Extra: €100,- korting op de AirPods met oplaadcase!€100,- korting op Apple AirPods icm KPN

Ga voor deze topdeal in combinatie met een Apple iPhone 11 en je krijgt tijdelijk bovendien €100,- korting op de Apple AirPods! Je betaalt slechts €79,- in plaats van €179,-! Bovendien ontvang je ook nog eens een jaar lang Apple TV+, helemaal gratis! Wat een voordeel... 

Hussel je eigen pakket en profiteer!

Ga voor nog meer voordeel met KPN-Hussel. Combineer Internet, TV, Bellen en Entertainment voor extra korting. Hoe meer je combineert in jouw Hussel, hoe groter jullie totale voordeel! Hieronder een greep uit de voordelen:

  • Combineer Internet met Mobiel van KPN en krijg iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement;
  • Combineer met Entertainment en krijg iedere maand € 5,00 korting op je internet als je één van de volgende entertainmentopties kiest: FOX Sports, Pluspakket, Film1 of Spotify;
  • Meerdere Mobiel abonnementen op een adres bellen onderling gratis en delen gemakkelijk MB’s;

Kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak en regel het volledig op afstand! Zo bekijken we samen wat voor jou de beste keuze is.

Bekijk alle acties van Telecombinatie