Nu bij Telecombinatie: Tele2 DIT WIL IK-weken

Actie verlopen

Goed nieuws! De Tele2 Dit Wil Ik Weken starten weer bij Telecombinatie! Profiteer van superscherpe kortingen en acties op Sim Only en nieuwe telefoons. Kortingen op smartphones lopen hierbij op tot wel €400! 

Jouw Dit Wil Ik Weken voordelen op een rijtje; 

  • Dubbele data! 20GB voor de prijs van 10GB. 

  • Hoge kortingen op smartphones die je veel geld besparen: bijv. Samsung Galaxy S23, iPhone 14 & Samsung Galaxy A54. 

  • Tijdelijk gratis aansluiten. Geen abonnement bij Tele2? Het kost je niets om de overstap te maken! 

  • Gratis 5G verbinding bij elk abonnement. Ervaar nu gratis deze hoge internetsnelheid! 

Bij Telecombinatie heb je de keuze uit alle acties van elke provider. Voor zowel mobiel als je thuis Internet & TV helpen wij je aan de beste deal. Kom langs bij één van onze winkels of maak een afspraak online. 

Afsprakenplanner Telecombinatie


Tele2 Dit Wil Ik Weken smartphone aanbiedingen

Je krijgt nu niet alleen korting op je abonnement, maar ook op diverse smartphones. Of je nu kiest voor de Samsung Galaxy S23 of de iPhone 14. In beide gevallen profiteer je van extra korting én gratis aansluiten.

Tele2 Samsung Galaxy S23 aanbieding

Ga voor het nieuwste vlaggenschip van Samsung: de Samsung Galaxy S23! Nu tijdens de Tele2 Dit Wil Ik Weken met korting die oploopt tot wel €403! 

Kortingstabel S23 Tele2

 

Tele2 iPhone 14 aanbieding

Liever een iPhone? Kies dan de nieuwste iPhone 14 met korting die oploopt tot €398.

Kortingstabel iPhone 14 Tele2

 

Tele2 Samsung Galaxy A54 aanbieding

Geld besparen en toch een top telefoon hebben? Ga dan voor de Samsung Galaxy A54. Met deze krachtige middenklasser heb jij de beste waar voor jouw geld.

Kortingstabel A54 Tele2

 

Tele2 Sim Only aanbieding

Tijdens de Dit Wil Ik Weken krijg je dubbele data! Jouw 10GB wordt 20GB voor dezelfde prijs. Je kan deze combineren zowel met Sim Only als met een nieuwe telefoon.   

Kortingstabel Tele2 sim only

 

Extra korting met Tele2 klantvoordeel 

Heb jij een ander Tele2 abonnement of een T-Mobile Thuis Internet & TV aansluiting op hetzelfde adres? Dan profiteer je van klantvoordeel! Je krijgt €5 extra op je Internet & TV abonnement, én tot 5GB extra data op je abonnement. Ga je tijdens de Dit Wil Ik Weken voor 20GB met klantvoordeel, dan krijg je dus 25GB voor de prijs van 10GB! 

Tele2 verlengen van je abonnement aanbieding 

Ben je al klant van Tele2 en wil je je abonnement verlengen met deze acties? Ook dat is mogelijk bij Telecombinatie. Kom langs bij één van onze winkels of maak een afspraak online. 

Afsprakenplanner Telecombinatie