Nu bij Telecombinatie: Tele2 DIT WIL IK-weken

Telecombinatie begint het jaar met een klapper: de DIT WIL IK-weken van Tele2. Tijdens deze weken loopt de korting op tot wel €339 bij een Tele2 abonnement, dus wees er snel bij!  

De kortingen van Tele2 zijn tijdens de DIT WIL IK-weken erg voordelig op de abonnementen in combinatie met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy A53 en iPhone 14. Ook op de Unlimited Sim Only zit nu extra korting:

  • Je krijgt nu 20GB data voor de prijs van 10GB. Dus voor hetzelfde bedrag, krijg je de dubbele hoeveelheid data.
  • Overstappen kost niets! Er zijn nu geen aansluitkosten t.w.v. €30 bij een abonnement met toestel en t.w.v. €20 bij een Sim Only abonnement.
  • Hoge toestelkortingen die je veel geld besparen: bijvoorbeeld op de Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy A53 en de iPhone 14.
  • Gratis 5G bij elk abonnement. Ervaar nu gratis deze hoge internetsnelheid.

En dat wil je! Dus kom snel naar Telecombinatie of maak een afspraak en laat geen korting liggen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Tele2 korting die je wil!

Je krijgt nu niet alleen korting op je abonnement, maar ook op diverse smartphones. Of je nu kiest voor de Samsung Galaxy S22 of de Samsung A33. In beide gevallen profiteer je van extra korting én gratis aansluiten.

Samsung Galaxy S23 aanbieding

Samsung Galaxy S23 korting met Tele2

Samsung Galaxy A53 Aanbieding

Kortingstabel A53 Tele2

iPhone 14 aanbieding

Kortingstabel iPhone 14 Tele2

Tele2 Sim Only aanbieding

Kortingsoverzicht Sim Only Tele2

Combineer met T-Mobile Thuis voor extra korting

Kies je voor een Tele2 abonnement met een Internet & TV abonnement van T-Mobile thuis, dan krijg je boven op de kortingen die hierboven staan nog meer korting. Je krijgt dan €5 korting op je Internet & TV én 5GB extra data bij je Tele2 abonnement. Dus als je een Mobiel abonnement van 20GB kiest, betaal je voor 10GB en ontvang je 25GB.

Dus kom snel naar een Telecombinatie bij jou in de buurt of maak een afspraak, want deze kortingen wil je!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Verlengen met deze actie

Kom naar een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak. We helpen je graag met persoonlijk en onafhankelijk advies over de deal waarmee je het beste kan verlengen. Ook als je jouw vorige mobiele abonnement niet bij ons hebt afgesloten, kun je bij ons terecht.