Nu bij Telecombinatie, nieuwe T-Mobile abonnementen met extra veel data bij Telecombinatie!

Actie verlopen

 

Bij Telecombinatie, de telefoonwinkel bij jou in de buurt, profiteer je nu bij verschillende T-Mobile abonnementen van extra grote databundels voor superscherpe prijzen. Zo heb je bijvoorbeeld al een databundel met 10 GB + 120 minuten & onbeperkt sms’en vanaf slechts €15 per maand. Liever een grotere databundel? Ga dan voor databundel met 17 GB , 120 belminuten & onbeperkt sms’en vanaf slechts €18 p/mnd of een Unlimited abonnement.

Dus ga snel langs jouw Telecombinatie winkel in de buurt of maak een afspraak en we kijken samen welk abonnement het best aansluit bij jouw wensen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

T-Mobile Sim Only met 10 GB databundel al vanaf €15,- p/mnd

Sim-Only T-Mobile 1

T-Mobile Sim Only met 17 GB databundel al vanaf €18,- p/mnd

T-Mobile Sim-Only 2

T-Mobile abonnement met toestel

Liever een T-Mobile abonnement met toestel? Ook dan ga je naar Telecombinatie, dé telefoonwinkel bij jou in de buurt! Met keuze uit vele populaire smartphones hebben we altijd een smartphone die bij jou past.

Ga bijvoorbeeld voor de iPhone 12, nu extra scherp geprijsd!

iPhone 12 met klantvoordeel T-Mobile

Liever een Samsung? Ga dan bijvoorbeeld voor de gloednieuwe Samsung Galaxy A52s 128GB 5G, nu tot €329,- korting.

T-Mobile klantvoordeel met Samsung Galaxy A52s

Ook voor de zakelijke klant

Ook als zakelijke klant profiteer je bij Telecombinatie van de nieuwe T-Mobile abonnementen met extra grote databundels voor superscherpe prijzen. Tip: maak een afspraak zodat we rustig de verschillende zakelijke abonnementen met eventueel een nieuwe smartphone met je kunnen doornemen.

Kan ik ook mijn T-Mobile abonnement verlengen met de nieuwe T-Mobile abonnementen?

Ja, dat kan! Ook als je al klant bent van T-Mobile kun je je abonnement verlengen met de nieuwe abonnementen van T-Mobile. Zowel zakelijk als privé.

T-Mobile Thuis en Mobiel: nog meer korting!

Staan op jouw adres meerdere producten van T-Mobile geregistreerd, zoals T-Mobile Internet Thuis of een Mobiel abonnement van een gezinslid? Dan is je korting nog hoger! Afhankelijk van de producten die je combineert, ontvang je bijvoorbeeld:

  • €5,- korting op je Thuis-factuur;
  • Tot €10,- korting op je Mobiel-factuur;
  • Tot wel 2 GB extra mobiele data per maand;
  • Hoogste internetsnelheid voor thuis;
  • Eerste 3 maanden gratis TV.

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!

Afsprakenplanner Telecombinatie