Tijdelijke aanbieding: 2x zoveel internet bij Tele2 op Sim Only, Samsung en iPhone telefoons 

Wanneer je bij Telecombinatie kiest voor het netwerk van Tele2 ontvang je tijdelijk voor hetzelfde geld dubbele data. Voor de prijs van 5GB ontvang je nu namelijk 10GB. Daarbij biedt Tele2 ook veel toestelkorting op populaire smartphones, zoals de iPhone 13, iPhone 14, de Samsung Galaxy S23 en Galaxy S22.

Wil je ook besparen op je mobiele abonnement met één van de aanbiedingen van Tele2? Kom dan langs bij een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak. We geven je graag advies over welke Tele2-deal het beste bij je past.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Samsung Galaxy S22 aanbieding met Tele2

Kortingstabel Tele2 Samsung Galaxy S22

iPhone 13 aanbieding met Tele2

Kortingstabel Tele2 iPhone 13

Samsung Galaxy S23 aanbieding met Tele2

Kortingstabel Tele2 Samsung Galaxy S23

iPhone 14 aanbieding met Tele2

Kortingstabel Tele2 iPhone 14

Tele2 Sim Only Aanbieding

Geen nieuwe telefoon nodig? Kies nu voor een Tele2 Sim Only bij Telecombinatie en krijg dubbele data. Voor de prijs van 5GB ontvang je nu namelijk 10GB. 

kortingstabel Tele2 Sim Only

Tele2 nu nog voordeliger

De Tele2 deals bieden al veel voordeel door de korting op het abonnement en toestel, maar dat is nog niet alles. 5G kost je tijdens deze actie namelijk helemaal niets, terwijl dit normaal €2 per maand kost. Met 5G heb je toegang tot het allersnelste mobiele netwerk dat er is. En nu hoef je er helemaal niets voor te betalen!

Combineer en krijg gratis extra data

Heb je twee of meer mobiele Tele2 abonnementen op hetzelfde adres? Dan profiteer je van gratis extra data. Dit kan oplopen tot maar liefst 5GB per maand. Dit geldt ook als je naast je Tele2 abonnement een T-Mobile Thuis abonnement op hetzelfde adres hebt.

Ook slim combineren? Maak een afspraak bij een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt of kom langs.

Afsprakenplanner Telecombinatie