Samsung Galaxy S21 FE met gratis Galaxy Buds 2

Kies nu voor de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) en krijg de Galaxy Buds2 (t.w.v. €149,-) cadeau! Hoe? Simpel! Volg de stappen hieronder.

Dit is wat je doet:

  • Koop uiterlijk 23 januari 2022 jouw Samsung Galaxy S21 FE 5G in een van onze winkels;
  • Ga naar de https://www.samsung.com/nl/promo, vul het deelnameformulier in en volg de stappen;
  • Let op: registreer je aankoop op tijd;
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Maak een afspraak en profiteer nu direct van dit voordeel!

Afsprakenplanner Telecombinatie

De Samsung Galaxy S21 FE 5G

De Samsung Galaxy S21 FE 5G is de opvolger van de Samsung Galaxy S21 serie en de Samsung Galaxy S20 FE. De Samsung Galaxy S21 FE heeft een premium design en een fantastisch Full HD display met 120Hz, zodat de beelden op je smartphone nog vloeiender en sneller ververst worden. Dit komt door de Dynamix AMOLED 2x technologie. De Samsung S21 FE heeft een display van 6.4 inch, bezit 3 camera’s op de achterkant en een 32MP selfie camera aan de voorkant voor de beste foto’s. Wil je weten of de Samsung Galaxy S21 FE iets voor jou is? Maak een afspraak voor een telefonisch consult.

Meer weten over de Samsung Galaxy S21 serie? Lees er alles over in onze blog.

Samsung Galaxy Buds2

Met jouw gloednieuwe Galaxy Buds2 (t.w.v. €149,-) luister jij voortaan al je muziek wireless en in de hoogste kwaliteit! Tot wel 11 uur lang! En bovendien is opladen een fluitje van een cent, want je hebt er niet eens een stopcontact meer voor nodig! Plaats jouw Galaxy Buds2 simpelweg in het spatwaterbestendige beschermdoosje en leg ze op de achterkant van je S21, S21+, S21 Ultra of Z Fold3. Sluit al het geluid buiten met Active Noise Cancelling of schakel Ambient Sound in om juist meer van je omgeving te horen, handig voor in het verkeer of op werk.  

Zie hieronder de voordelen van de Galaxy Buds2

  • Galaxy Buds Pro zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, wit, groen en paars.
  • Dynamic 2-way speakers
  • Active Noise Cancelling
  • Betere waterbestendigheid IPX2
  • Betere microfoon

Geldt deze korting ook in combinatie met een mobiel abonnement?

Jazeker! Je ontvangt bij Telecombinatie de Samsung Galaxy Buds 2 bij een Samsung Galaxy S21 FE ook in combinatie met een mobiel abonnement van bijvoorbeeld KPN, Tele2, T-Mobile of Vodafone.

Geldt deze korting ook als ik mijn abonnement verleng?

Ja, als je je mobiele abonnement kunt verlengen dan kun je ook gebruik maken van deze aanbieding bij Telecombinatie, ook als je je huidige abonnement niet bij Telecombinatie hebt afgesloten. We kijken dan samen of verlengen de beste optie is of juist overstappen naar een andere aanbieder.