T-Mobile GOGOGO DEALS: de beste deals voor superscherpe prijzen!

Helaas! Deze actie is verlopen

Wanneer jij een nieuw Mobiel-abonnement zoekt, is het nu wel heel aantrekkelijk om over te stappen. Want tijdens de T-Mobile GOGOGO DEALS profiteer je bij Telecombinatie van de beste deals voor superscherpe prijzen in combinatie met de nieuwste smartphones en gratis aansluiten t.w.v. €25,-! Met T-Mobile  maak je bovendien gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Dus maak direct een afspraak of kom langs bij jouw Telecombinatie in de buurt en we zetten alle T-Mobile GOGOGO DEALS voor je op een rij. 

T-Mobile GOGOGO DEALS met telefoon

Tijdens de GOGOGO DEALS profiteer je bij Telecombinatie van de veel korting op de nieuwste toestellen, zoals de iPhone 13 of de Samsung S21-serie. Liever geen Samsung of Apple toestel? Dat komt mooi uit, want bij Telecombinatie zijn nu ook toptoestellen OPPO of Xiaomi te combineren met de voordelige GOGOGO DEALS van T-Mobile. Dus kom direct naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak en laat je informeren over alle deals!

Voor welk toptoestel ga jij?

Maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt of kom langs in de winkel en pak dit voordeel!

Afsprakenplanner Telecombinatie

T-Mobile GOGOGO DEALS iPhone 12

T-Mobile GOGOGO DEALS Samsung Galaxy S21

T-Mobile GOGOGO DEALS voordelen op een rijtje:

  • Extra korting op de beste smartphones;
  • €2,50/mnd korting op de 8 GB-bundel €3,-/mnd op de 15 GB;
  • Gratis aansluiten (t.w.v. €25,-);
  • Het best geteste netwerk ter wereld!

Combineer T-Mobiel Mobiel met Internet Thuis voor nog meer korting

Heb je al een Mobiel abonnement van T-Mobile dan profiteer je van nog meer voordeel op zowel Thuis Internet als op het mobiele abonnement, ofwel: dubbel voordeel! Zo kan de korting op Mobiel oplopen tot maar liefst €10,- per maand en voor Thuis Internet zelfs tot wel €15,- per maand! Hierdoor heb je de hoogst haalbare internetsnelheid op jouw adres al voor slechts €25 per maand en een Unlimited mobiel abonnement ook voor slechts €25,- per maand.

Maandelijkse T-Mobile voordelen op een rij:

  • Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data;
  • € 10 korting op T-Mobile Unlimited en bellen;
  • Tot €15,- extra korting op Internet Thuis;
  • Eerste 6 maanden korting TV;
  • Best geteste netwerk van Nederland!

Benieuwd welke kortingen jij kunt krijgen op zowel Mobiel als Internet Thuis van T-Mobile? Maak dan snel een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt en we bekijken samen voor welke voordelen jij allemaal in aanmerking komt.

GOGOGO DEALS voor op de zaak: T-Mobile @Work aanbieding!

Ook voor de zakelijke klant is het bij Telecombinatie genieten geblazen tijdens de GOGOGO DEALS van T-Mobile! Want sluit u nu een @Work abonnement af via Telecombinatie, dan krijgt u tijdelijk 16 GB voor de prijs van 9 GB en profiteert u bovendien ook hier van gratis aansluiten t.w.v. €20,-! Dat betekent extra voordelig het jaar uit gaan.

Afsprakenplanner Telecombinatie