Profiteer tijdens de TELE2 DIT WIL IK WEKEN van extra voordeel, want TELE2 biedt nu tot €78 extra korting inclusief gratis aansluiten twv €30. Daarbij profiteer je ook nog eens van extra kortingen op de nieuwste smartphones. Dus kom snel langs bij jouw Telecombinatie in de buurt. Dan adviseren wij je graag over de beste deals en regelen we alles voor je.

TELE2 sim only abonnement met korting

Bij Telecombinatie profiteer je tijdelijk van extra scherpe sim only deals waarbij de korting kan oplopen tot €78,- extra korting inclusief gratis aansluiten. Af een toe een appje versturen of Instagram checken, kies dan voor een 1GB abonnement vanaf 8,- per maand. Pak jij vaker je telefoon erbij om door je Facebooktijdlijn te scrollen, dan is de 10GB bundel echt iets voor jou. Het TELE2 abonnement met 10GB sluit je nu al af vanaf €13,- per maand.

Samsung Galaxy S21 en iPhone 12 met korting

Tijdens deze tijdelijke actie profiteer je niet alleen van korting op je abonnement, maar ook op de nieuwste smartphones ontvang je flinke kortingen. Zowel op de iPhone 12 als de Samsung Galaxy S21 profiteer je van korting op je telefoon. Met deze toptoestellen van Apple en Samsung kun je weer een tijdje vooruit. We hebben twee topdeals voor je op een rij gezet:

Samsung Galaxy S21 - Tele2, Dit Wil Ik Weken Actie

iPhone 12 - Tele2, Dit Wil Ik Weken Actie

TELE2 en T-Mobile klantvoordeel

Als je op jouw adres meerdere abonnementen van TELE2 hebt, dan krijg je van TELE2 extra data. Op abonnementen met 1GB en 2GB krijg je 1GB extra. Op een abonnement met 5GB geeft TELE2 3GB cadeau. Als je een abonnement met 10GB of 20GB hebt, krijg je maar liefst 5GB extra data.

Als je op jouw adres een abonnement van TELE2 combineert met T-Mobile thuis krijg je elke maand €5,- korting op T-Mobile Thuis.

Als je op jouw adres meerdere abonnementen van TELE2 combineert met T-Mobile thuis dan houden de voordelen niet op. Je profiteert dan van extra data én je krijgt maandelijks €5,- korting op T-Mobile Thuis.

5G internet bij TELE2

5G is de opvolger van 4G en biedt vele voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft 5G als voordeel dat het minder vertraging heeft en in de toekomst zal 5G ongekend hogere snelheden bieden dan 4G. Voor slechts €2,- per maand geniet je bij TELE2 van deze voordelen.

TELE2 Unlimited Data in het weekend, nu extra voordelig!

TELE2 bood natuurlijk al voor €25,- per maand een Unlimited Data bundel voor de gehele maand aan. Ook was het mogelijk om voor €3,- 24 uur lang te genieten van onbeperkt internetten. TELE2 heeft is nog een stap verder gegaan en biedt nu ook een bundel aan waarbij je elk weekend (vrijdag 18:00 t/m zondag 23:59) van Unlimited data gebruik kunt maken als je een abonnement hebt met 5GB, 10GB of 20GB. Tijdens de DIT WIL IK WEKEN betaal je bovendien niet €5,- per maand maar slechts €3,- per maand meer en is daarbij ook nog eens maandelijks opzegbaar.

TELE2 abonnement verlengen; ook bij Telecombinatie

Je abonnement verlengen kan al vanaf 4 maanden voordat je huidige contract afloopt, ook als je je huidige abonnement niet bij ons hebt afgesloten.

Ook voor de zakelijke klant

Ben je een zakelijke klant en opzoek naar een goede deal? Ga dan voor T-Mobile! TELE2 en T-Mobile bundelen de krachten en gaan samen verder onder T-Mobile. Tijdens de T-Mobile GOGOGO Deals profiteer je als zakelijk klant van vele voordelen. Vindt jouw zakelijke deal met extra korting bij Telecombinatie en kom langs of maak een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt

€150,- extra Greenchoice korting op je aankoop?

Ga voor groene stroom en stap over naar Greenchoice. Dan profiteer je tijdelijk van een winkelvoucher t.w.v. €150,- die je direct kunt besteden voor de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon, tablet, AirPods of bijvoorbeeld SmartHome producten.

Dus maak snel online een afspraak bij jouw telefoonwinkel in de buurt. Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen, maar met een afspraak kunnen wij jou beter helpen. Ook consult op afstand mogelijk!