Vodafone Red Together: iedere maand 200 GB aan familiekiekjes

Het onderling kunnen delen van data wordt inmiddels door meerdere providers aangeboden, maar toch introduceert Vodafone nu een nieuw soort databundel: Red Together; één grote databundel om samen te delen. "Ok…" horen we je denken "maar dat is toch gewoon hetzelfde?" Nou, ja én nee. Ja, je krijgt heel veel data om samen te delen, en nee, je hoeft in tegenstelling tot bij andere providers niet op hetzelfde adres te wonen of überhaupt zelfs maar familie te zijn. Een bundel dus om te delen met je gezin… of met je broeders van andere moeders; een abonnement voor de moderne familie.

Vodafone Red Together, zo werkt het

Ok, nou dat klinkt goed, maar hoe werkt het precies. Simpel, laat ons het je uitleggen:

  • Sluit je Red Together abonnement af en ontvang 50 GB data.
  • Maximaal vier anderen sluiten zich hierbij aan met een maandelijks opzegbaar Red Together Extra abonnement.
  • Vanaf twee of meer personen verdubbelt je data naar 100 GB.
  • Combineer Ziggo met Vodafone en je databundel wordt nógmaals verdubbeld naar 200 GB en je krijgt bovendien €5,- korting op je abonnement.

Zo betalen jij en je vier vrienden of familieleden slechts €16,- per maand voor ruim 40 GB aan data pp. Daar ‘Redden’ jullie het vast wel mee.

Red Together beheren via de My Vodafone-app

Je beheert je Red Together-groep zeer gemakkelijk via de gratis My Vodafone-app. Zo voeg je vrienden of familie toe en stel je als beheerder gemakkelijk de verschillende limieten in voor ieder groepslid. Bijvoorbeeld makkelijk als je een data-afspraak hebt gemaakt met je kinderen, of je neefjes en nichtjes dus. Wanneer het limiet bijna op is, krijg je een notificatie en kun je ervoor kiezen meer data die kant op te sturen. Aan de andere kant is het voor de beheerder ook mogelijk het datagebruik tijdelijk geheel te pauzeren. Iets dat bij vrienden mogelijk niet heel goed zal vallen, maar wel handig is in het geval van een minderjarige.