Ziggo Complete: nu met 6 maanden korting of gratis Wifiboosters

Weer een geweldige actie van Ziggo voor nieuwe klanten! Bij diverse pakketten krijg je de eerste 6 maanden korting OF ruil je deze korting in en kies je voor 3 gratis Wifiboosters (t.w.v. €149,-). Daarnaast krijg je op alle Ziggo pakketten de keuze tussen 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal OF 12 maanden gratis Movies & Series XL!  Om deze actie nog mooier te maken krijg je op de Ziggo Start pakketten €25,- cashback en op Ziggo Complete en Ziggo Max pakketten zelfs €50,- cashback!  

Neem bijvoorbeeld het Ziggo Internet & TV Complete pakket: 

  • De eerste 6 maanden betaal je slechts €39,95 OF 3 gratis wifi boosters (t.w.v €149).
  • daarna betaal je €68,50 per maand.
  • 300 Mbit internet snelheid
  • Kies je voordeel 12 maanden gratis Movies & Series XL OF 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal. 
  • Géén aansluitkosten of monteurskosten
  • Én bij Telecombinatie krijg je bij het afsluiten van dit Ziggo pakket nog eens €50,-  cashback!

Ziggo: snel internet, veel sport en entertainment

Ziggo levert diensten aan miljoenen huishoudens en is daarmee de grootste aanbieder van Internet, TV & Bellen in Nederland. En dat is niet gek aangezien zij door Tweakers voor het achtste(!!) jaar op rij zijn uitgeroepen tot Internetprovider van het jaar. Qua aanbod zit je dus altijd goed bij Ziggo. Zeker als je bedenkt dat je met Ziggo Sport exclusief geniet van de Formule 1, heel veel buitenlands topvoetbal, basketbal en golf. En combineer je Ziggo met mobiel van Vodafone dan profiteer je bovendien ook nog eens van kortingen die flink op kunnen lopen. Altijd lekker.

Bekijk nu de beschikbaarheid op jouw adres, kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak en regel het volledig op afstand! Zo bekijken we samen wat voor jou de beste keuze is.

Bekijk alle acties van Telecombinatie