Op afspraak je bestelling afhalen: zo werkt het!

Bezoek onze winkel met óf zonder afspraak!

Onze winkels zijn open en ons personeel staat voor je klaar. Ons advies is om van tevoren een afspraak te maken. Zo verzeker je jezelf van een tijdstip waarop we je direct kunnen helpen. Via deze manier geven we je persoonlijk advies, een aanbod op maat en kun jij direct die nieuwe smartphone uitproberen. Uiteraard kunnen we ook direct je nieuwe telefoon instellen, bescherming aanbrengen en je gegevens en bestanden overzetten naar je nieuwe toestel. 

In 3 stappen je bestelling afhalen

  1. Maak hier een afspraak om je bestelling op te halen. Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt om langs onze winkel te gaan. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen om een afhaalafspraak in te plannen.
  2. Bij het maken van je afhaalafspraak geef je in het opmerkingenveld aan welk product je wil komen afhalen. Bijvoorbeeld je nieuwe Samsung Galaxy S21 of iPhone 12, maar ook voor een oplader, telefoonhoesje of powerbank kan je bij ons langskomen. Zodra je op “verzenden” hebt geklikt, sturen wij je direct een bevestigingsmail. Ideaal toch?
  3. Zorg dat je je afhaalbevestiging meeneemt naar je afhaalafspraak.

Afsprakenplanner Telecombinatie