Energie vergelijken doen wij voor je

Wist je dat bijna 85% van de Nederlandse huishoudens te veel betaalt voor energie? Zonde!  Telecombinatie regelt alles voor in huis, ook een voordelige energierekening. Daarom vergelijken wij iedere dag de energie-aanbiedingen en bieden je dus altijd een goede prijs. Zo bespaar jij op je energie, zonder dat het je energie kost. Over goede deals gesproken.

Onze adviseurs in de winkel doen je altijd een passend aanbod op basis van je huishouden en huidige verbruik. Wij zetten graag de plussen en minnen van alle energieleveranciers voor je op een rijtje. Dus, groot of klein gezin, laat het ons weten en we bekijken samen welke aanbieder het best past bij jouw gezinssituatie. Zo kies je uit:

  • Qurrent; al vier jaar op rij het allerhoogste cijfer voor duurzaamheid; een 10! Stroom van Qurrent komt van Nederlandse windmolens en je betaalt altijd de inkoopprijs. Qurrent heeft dus geen winstoogmerk. Stap dus over en je spaart niet alleen kosten, maar ook het milieu!
  • EnergieFlex; de energie-aanbieder die staat voor simpele, transparante en eerlijke energie heeft als doelstelling klanten zich bewust te laten worden van hun energieverbruik. Want door bewustwording heb je geld besparen in eigen hand.

Overstappen via Telecombinatie

Overstappen via Telecombinatie betekent besparen op je energierekening, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Het vergelijken, afstemmen en overstappen regelen wij namelijk  voor je, ook als je huidige contract nog loopt. De voordelen op een rij:

  • Telecombinatie is jouw energievergelijker; zo betaal jij dus nooit te veel
  • De overstap regelen wij voor je zonder dat je zonder stroom of gas komt te zitten
  • Je krijgt standaard een cadeaukaart tot wel €100,- bij ieder energiecontract
  • Nog in contract? Geen probleem. Je mag bij Telecombinatie altijd overstappen
  • Ons advies is altijd eerlijk en onafhankelijk, maar dat was je al van ons gewend

Dit zeggen onze klanten:

30 euro per maand besparen én ook nog eens 100% groen!
Trees uit Klazienaveen , 7 april 2018
Telecombinatie: fijne service! Ik word hier altijd goed geholpen! #5sterren
Maritha uit Wijk bij Duurstede, 4 december 2017
Super goede, en vooral snelle service bij Telecombinatie! De klantvriendelijke medewerkers nemen echt de tijd voor je. Bedankt voor alles!
Marieke uit Amersfoort, 22 december 2017