Energie vergelijken doen wij voor je

Wist je dat bijna 85% van de Nederlandse huishoudens te veel betaalt voor energie? Zonde! Telecombinatie regelt alles voor in huis, ook een voordelige energierekening. Daarom vergelijken wij iedere dag de energie-aanbiedingen en bieden je dus altijd een goede prijs. Zo bespaar jij op je energie, zonder dat het je energie kost. Over goede deals gesproken.

Onze adviseurs in de winkel doen je altijd een passend aanbod op basis van je huishouden en huidige verbruik. Zo zetten we graag de plussen en minnen voor je op een rijtje. Dus, groot of klein gezin, laat het ons weten en we bekijken samen welke deal het best past bij jouw gezinssituatie.

Greenchoice: 100% groen

Greenchoice is al vijf jaar op rij het allerhoogste cijfer voor duurzaamheid; een 10! Stroom van Greenchoice komt van Nederlandse windmolens en je betaalt altijd de inkoopprijs. Greenchoice heeft dus geen winstoogmerk. Stap dus over en je bespaart niet alleen kosten, maar spaart ook het milieu!

Overstappen via Telecombinatie

Overstappen via Telecombinatie betekent besparen op je energierekening, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Het vergelijken, afstemmen en overstappen regelen wij namelijk voor je, ook als je huidige contract nog loopt. De voordelen op een rij:

  • Telecombinatie is jouw energievergelijker; zo betaal jij dus nooit te veel
  • De overstap regelen wij voor je zonder dat je zonder stroom of gas komt te zitten
  • Nog in contract? Geen probleem. Je mag bij Telecombinatie altijd overstappen
  • Ons advies is altijd eerlijk en onafhankelijk, maar dat was je al van ons gewend

Dit zeggen onze klanten:

Ontzettend vriendelijk personeel dat nooit te beroerd is om je te helpen en er écht alles aan doen wanneer je een probleem hebt om dit ook daadwerkelijk op te lossen!
Rianne uit Roosendaal, 17 november 2023
Topwinkels!!! Perfecte service , zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Gijsbertha uit Spakenburg, 15 juli 2023