Caiway Alles-In-1

Glasvezel: internet met de snelheid van het licht. Altijd stabiel en razendsnel up- en downloaden, zonder haperingen of eindeloos bufferen. Alleen of met z’n allen tegelijk online, zonder verlies van snelheid. De snelheid die je afneemt, wordt bij Caiway namelijk gegarandeerd geleverd.

Maar Caiway is meer dan razendsnel internet. Ook tv-kijken doe je in ongekende kwali- én kwantiteit. Want met grootste aanbod van Full HD zenders in Nederland en standaard maar liefst 70 zenders, waarvan 43 in HD, kijk je nu werkelijk overal en altijd tv op je televisie, je smartphone, tablet of computer. En bellen doe je bij Caiway standaard tegen een vast laag tarief. Bel je veel? Dan kies je voor een van de verschillende voordelige ‘onbeperkt bellen’-pakketten.  

Ook de installatie is super eenvoudig, want met de installatiegarantie weet je zeker dat jouw Alles-in-1-pakket binnen de kortste keren is aangesloten. Kom je er toch niet uit? Geen probleem! Onze medewerkers in de winkel beantwoorden al je vragen of laten kosteloos een Caiway-monteur langskomen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Breedbandvergelijker