T-Mobile Thuis

T-Mobile heeft het best geteste 5G-netwerk van Nederland. Dat betekent internetten met de snelste 5G-verbinding en bellen in de hoogste spraakkwaliteit. De kwaliteit van het gesprek zelf kan T-Mobile overigens niet garanderen, dat laten ze liever aan jou en je gesprekspartner… Naast scherpe Mobiel-aanbiedingen biedt T-Mobile met Alles-in-1 bovendien een zeer uitgebreid thuispakket dat je geheel naar wens samenstelt. Zo is T-Mobile een zeer complete en kwalitatief sterke aanbieder van Mobiel, Internet, Bellen en TV. Een echte Telecombinatie-Topper!

Internet, TV & Bellen

Klant worden van T-Mobile is thuiskomen, want naast Mobiel sluit je nu ook Internet, TV en Bellen bij hen af. En deze pakketten zijn verrassend compleet voor een goede prijs! Internetten doe je bijvoorbeeld al vanaf 50 Mb/s. Tv-kijken doe je standaard al met 64 zenders, waarvan 59 in HD. Programma gemist? Ook dat is geen probleem want bij T-Mobile kijk je terug wat je maar wilt, waar je maar wilt. En wil je iets veranderen aan je pakket, dan pas je dat gratis en gemakkelijk aan, iedere maand weer. Ook overstappen is met de overstapservice snel en gemakkelijk geregeld, want met de gratis installatie ben je geen moment offline en betaal je nooit dubbele kosten.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Mobiel abonnement

Bij T-Mobile kies je voor een Sim Only-abonnement of een abonnement met de nieuwste smartphone, al kan een ouder en voordeliger toestel natuurlijk ook. Aan jou de keuze. Net als dat je kiest hoeveel data en belminuten je wilt per maand, want T-Mobile biedt voor iedere gebruiker een passende bundel. Van weinig tot onbeperkt belminuten of GB’s, alles kan, zolang het maar past bij je maandelijkse verbruik en je portemonnee.

De echte grootverbruiker is bij T-Mobile sowieso aan het juiste adres met het in januari 2017 geintroduceerde Go Unlimited abonnement. Go Unlimited is onbeperkt àlles. Dat betekent onbeperkt bellen/sms’en in de gehele EU, onbeperkt mobiel internetten in Nederland en tot wel 10 GB in de EU. Met Go Unlimited stream je dus overal je favoriete films zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte buiten-de-bundel-kosten.

Netflix en Videoland bij T-Mobile Unlimited Entertainment

Sinds kort heeft T-Mobile een nieuw abonnement genaamd Unlimited & Entertainment. Met dit abonnement heb je onbeperkt bellen, sms’en en 5G data op het netwerk van T-Mobile, het best geteste netwerk ter wereld. Daarnaast krijg je ook nog een Netflix én Videoland abonnement. Op zowel Netflix als Videoland kun je op twee schermen tegelijkertijd kijken op HD kwaliteit. Met dit nieuwe abonnement profiteer je nu van flinke kortingen op de meest populaire streaming diensten van Nederland! Dit abonnement is perfect om voordelig te combineren met internet en televisie van T-Mobile Thuis. Hoe dat precies werkt? Kom langs in de winkel en we helpen je met de beste combinatie!

4G voor Thuis

4G voor Thuis is hét alternatief voor vast internet op plekken waar geen kabel ligt. Het is een mobiel abonnement, dat gebruikmaakt van het mobiele netwerk met een simkaart en mobiele router. Zo heb je thuis toch een snelle internetverbinding, als een vaste internetverbinding niet mogelijk is.

Bij 4G voor Thuis Sim Only

  • Tot 30 Mbit/s download
  • Tot 5 Mbit/s upload
  • Simkaart past in elke 4G router
  • €25/mnd

4G voor Thuis pakket

  • Tot 30 Mbit/s download
  • Tot 5 Mbit/s upload
  • Inclusief 4G binnen router
  • Zet ‘m aan en je hebt Wifi
  • €30/mnd

Breedbandvergelijker