Tele2 Internet, TV en Bellen wordt Odido Thuis

Met ingang van 2021 is Tele2 gestopt met het aanbieden van Internet, TV en Bellen. Moederbedrijf T-Mobile heeft aangekondigd alleen nog via Odido Thuis vast-Internetdiensten aan te bieden. Klanten die nu al Internet (en met of zonder TV) van Tele2 hebben, kunnen hier natuurlijk gewoon gebruik van blijven maken of nu al extra voordelig overstappen naar Odido Thuis.

Heb je hier nu vragen over? Neem contact op met jouw winkel in de buurt.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Mobiel: ongelimiteerd genieten

Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Tele2 veroverde de markt met hun bodemprijzen, maar heeft in de afgelopen jaren laten zien meer te zijn dan een prijsvechter. Tele2 is kwaliteit. Voor Mobiel van Tele2 geldt: kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Want met hun unlimited databundels trek jij het internet hé-le-maal leeg tegen de beste prijs. Maar ook voor de midden- en kleingebruikers die flexibel willen zijn, is Tele2 een goede keuze: je kiest immers zelf je contractduur plus bundels en past deze met de handige Tele2-app maandelijks naar boven óf naar beneden aan!

De beste mobiele provider van Nederland

Onafhankelijk onderzoek naar de vier Nederlandse providers met een eigen netwerk (KPN, Vodafone, Odido en Tele2) wijst uit: Tele2 is de beste mobiele aanbieder van Nederland op basis van: prijs, klantenservice en kwaliteit van het netwerk. 4G-internet van Tele2 is met 225 Mb per seconde downloadsnelheid bijvoorbeeld sneller dan de gemiddelde wifi-verbinding en zo bewijst Tele2 dus eens te meer: ook echte kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Breedbandvergelijker