Telecombinatie helpt in je keuze voor het beste zakelijke telefoonabonnement!

Al je zakelijke abonnementen en contracten in één keer voordelig en goed geregeld? Bij Telecombinatie helpen onze ervaren adviseurs je graag met maken van de juiste keuze voor het voor jou beste zakelijke mobiele telefoonabonnement. Want jij wilt immers overal goed bereikbaar zijn met een betrouwbare mobiele aanbieder, maar ook dat je medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn en beschikken over snel zakelijk internet.

Telecombinatie biedt Vodafone Zakelijk, KPN Zakelijk en Odido Zakelijke abonnementen aan en geeft je een onafhankelijk advies welk abonnement, welke aanbieder en welk toestel het beste past bij jouw bedrijf en jouw wensen.

Om je te helpen met de voor jou beste zakelijke oplossing op het bekroonde netwerk van Odido, maak je een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een telefonisch consult, afspraak op locatie of zakelijke afspraak in de winkel.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Odido Zakelijk

Bij Telecombinatie kies je je ideale zakelijk abonnement met Odido @work. Het Odido @work-abonnement is een zakelijk abonnement dat met zakelijke telefoon of als zakelijk Sim Only afgesloten kan worden. Verder maak je met dit voordelige zakelijke abonnement automatisch gebruik van het solide Odido netwerk: niet alleen het best geteste, maar ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland inclusief landelijke beschikbaarheid van 5G!

Odidio Zakelijk Mobiel

Odido Zakelijk

Met Odido Zakelijk heb je de keuze uit 4 verschillende data bundels en 2 belbundels. Het meest gekozen Odido Zakelijk abonnement is Odido Unlimited met onbeperkt data en onbeperkt bellen. Dat is onbezorgd ondernemen!

Het Unlimited data abonnement is 5G ready zonder bijkomende kosten, wat betekent dat je gratis gebruik kunt maken van het 5G-netwerk van Odido wanneer jouw toestel dat ondersteunt en er op jouw locatie 5G beschikbaar is. Odido heeft op dit moment in het grootste gedeelte van Nederland 5G uitgerold. Odido is al 5x uitgeroepen tot de beste provider met het beste mobiele netwerk van Nederland door Umlaut. Wil jij ook profiteren van dit netwerk? Maak dan een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel. Dan helpen we je graag op weg.

Odido Go Zakelijk 

120 minuten +   Onbeperkt bellen +
1GB1GB
8GB 8GB
15GB15GB
 Unlimited GB
 • Internet: je kunt je GB’s gebruiken in Nederland en de EU. Bij Unlimited GB geldt onbeperkt internet in Nederland én 18GB in de EU.
 • SMS: is bij alle abonnementen onbeperkt in Nederland en de EU.
 • Bellen: keuze tussen 120 minuten of Onbeperkt minuten. Bij Onbeperkt bellen geldt dat bellen in Nederland en de EU, daarnaast kun je vanuit Nederland 120 minuten naar de EU bellen uit je bundel.
 • 5G: Wil je op 1GB, 8GB of 15GB bundel ook standaard 5G hebben dan betaald je hiervoor €2 extra per maand.

Voordelen van Odido Go Zakelijk

Ben je op zoek naar een Zakelijk Sim Only abonnement dat je, als er bijvoorbeeld iets gebeurt met je huidige telefoon, kunt omzetten naar een zakelijk abonnement met een nieuw toestel, dan kies je voor een zakelijk Go-abonnement, waar toestelflexibiliteit een onderdeel is van je abonnement en je altijd kunt kiezen voor de beste zakelijke telefoon.

Of een abonnement dat je kunt combineren met vast internet en televisie, wat extra voordeel oplevert? Ook dan kies je voor een zakelijk Go-abonnement want je combineert Odido Go Mobiel eenvoudig met zakelijk thuis internet op VDSL of Glasvezel. Wil jij ook profiteren van de voordelen van Odido Go Zakelijk of ben je benieuwd of Odido Go Zakelijk voor jou geschikt is? Kom dan langs in jouw Telecombinatie winkel of maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we je direct kunnen helpen.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Odido Go Zakelijk met meerdere abonnementen

Daarbij kun je bij een Go-abonnement gebruik maken van Odido Zakelijk Klantvoordeel als er meerdere abonnementen of diensten op het zelfde adres worden afgenomen. Bij Odido Klantvoordeel krijg je bij het Go Unlimited abonnement een korting van € 8,26 per maand op elk Unlimited abonnement. Bij de overige Go-abonnementen bedraagt je korting € 2,07 per maand en ontvang je 2GB extra data per abonnement! Het loont dus om meerdere abonnementen bij Odido af te sluiten.

Odido Go Zakelijk met Klantvoordeel

120 minuten + Onbeperkt bellen +Korting
1GB wordt 3GB1GB wordt 3GB€ 2,07
8GB wordt 10GB8GB wordt 10GB€ 2,07
15GB wordt 17GB15GB wordt 17GB€ 2,07
 Unlimited GB € 8,26

Let op voor Odido klantvoordeel geldt dat dit voor maximaal 6 mobiele abonnementen geldt en 1 vast internetabonnement. Hierboven kun je beter overstappen naar een Odido @Work abonnement. Hieronder lees je daar meer over.

Odido zakelijk in het buitenland?

Met Odido Go ben je overal in Europa bereikbaar en gebruik je je bundel zoals je in Nederland gewend bent, zonder bijkomende kosten. Als je door je bundel heen bent, betaal je hetzelfde buiten-de-bundel tarief zoals je in Nederland betaalt.

Wil je liever een zakelijk abonnement waarmee je vanuit je bundel ook gebruik kunt maken van bellen in en naar de Verenigde Staten, of een abonnement dat je kunt uitbreiden met een Vast telefoonnummer zonder dat je een vaste telefoonlijn hoeft aan te schaffen, dan kies je voor een Odido @Work abonnement. En ook dit abonnement kan uiteraard in combinatie met een nieuwe telefoon worden aangeschaft. Wil je meer informatie over dit abonnement? Plan hier een winkelbezoek bij de winkel bij jou in de buurt óf maak een belafspraak voor advies op maat!

Afsprakenplanner Telecombinatie

Odido @Work

@Work is het zakelijke abonnement dat voor ieder type ondernemer erg interessant is en biedt meer zakelijke voordelen, mogelijkheden en uitbreidingen dan Go Zakelijk. Zo kun je het @Work abonnement eenvoudig gebruiken om te combineren tot een oplossing waarbij je op jouw mobiele telefoon ook een vast telefoonnummer hebt, zonder dat daar een vaste telefoonlijn voor nodig is!

Bij @Work heb je de keuze uit databundels van 3GB, 9GB, 16GB of Unlimited Zakelijk Internet en krijg je standaard onbeperkt bellen binnen Nederland, de EU en de Verenigde Staten.

Odido @Work

Onbeperkt bellen +
3GB
9GB
16GB
Unlimited GB
 • Internet: Je kunt je GB's gebruiken in Nederland, de EU én VS. Bij Unlimited GB geldt onbeperkt internet in Nederland, 25GB in de EU én de Verenigde Staten per maand.
 • SMS: is bij alle abonnementen onbeperkt in Nederland, de EU én in de Verenigde Staten.
 • Bellen: Onbeperkt bellen in Nederland, de EU én de Verenigde Staten + 180 minuten van Nederland naar de EU en de Verenigde Staten. In combinatie met Unlimited GB bel je zelfs onbeperkt vanuit Nederland naar de EU landen en de Verenigde Staten.
 • @Work Unlimited GB kun je daarnaast uitbreiden naar @Work Unlimited Plus waardoor je over de hele wereld kunt bellen vanuit je bundel.

Wil je data delen voor bijvoorbeeld een tablet of router dan kun je hiervoor alleen de 3GB of 16GB bundel gebruiken, deze extra simkaart kost €4 per maand.

Bereikbaar zijn op je mobiele telefoon met je vaste telefoonnummer?

Het @Work abonnement is tevens de basis voor een complete telefonie oplossing met een vast telefoonnummer welke zeer interessant is voor bijvoorbeeld ZZP’ers die, zonder de kosten van een vaste telefoonlijn, wél de professionele uitstraling wil hebben door een vast telefoonnummer te gebruiken.

Deze eenvoudige oplossing is simpel op te zetten door de additionele dienst Office Essential te combineren met je @Work-abonnement, bij het aangaan van je abonnement. In de winkel leggen we je graag alle mogelijkheden hiervan uit. Deze dienst is alleen mogelijk op de @Work-abonnementen en is dus niet op de Go-abonnementen aan te sluiten. Als je alleen mobiel bereikbaar wilt zijn, dan kun je dus prima gebruik maken van de Go-abonnementen, maar wil je extra’s als een vast telefoonnummer en een zakelijke, professionele uitstraling, dan kun je dat met Odido @Work bereiken!

Voor slechts € 8,50 per maand breid je je abonnement tot een complete oplossing met Vaste en Mobiele telefonie. Daarbij krijg je Odido met een 085-nummer (of gebruik je een bestaand netnummer uit jouw regio) welke je vanaf je mobiele telefoon kunt gebruiken en beheren.

Dit vaste nummer kun je vervolgens ook gebruiken voor Whatsapp Business: berichten ontvangen op, en versturen vanaf je vaste nummer. Hiermee hou je zakelijk en privé eenvoudig gescheiden en ben je overal bereikbaar.

En ben je even niet beschikbaar of wil je ’s avonds en in het weekend niet gestoord worden op je zakelijke vaste telefoonnummer, dan kun je met de handige app je bereikbaarheid eenvoudig instellen en aanpassen, en schakel je gesprekken door naar collega’s of naar je voicemail. Je hebt hiermee dus volledige beheersbaarheid over de momenten waarop je wel of niet bereikbaar wilt of kunt zijn.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van @Work of ben je benieuwd of @Work voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak bij jouw Telecombinatie winkel. Dan bekijken we samen jouw situatie.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Odido Zakelijk 5G-abonnementen met nieuwe smartphone?

De eerdergenoemde abonnementen Odido Go Zakelijk en Odido @Work, kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met de nieuwste en beste zakelijke smartphones, zodat je altijd voorzien kunt zijn van de laatste hardware zoals bijvoorbeeld de iPhone 12 of de Samsung Galaxy S20 5G. Maar bijvoorbeeld ook de Samsung Galaxy A42 5G kan een interessante optie zijn als je wel een Odido 5G abonnement wilt combineren met een goedkope zakelijke 5G telefoon.

En kies je voor een iPhone, dan kun je deze uitbreiden met bijvoorbeeld Visual Voicemail. Visual Voicemail is een Voordeelbundel voor je iPhone, waarmee je in je beeldscherm kunt zien welke voicemailberichten er voor jou ingesproken zijn. Zo zie je meteen wie het bericht heeft ingesproken, wanneer het bericht is ingesproken en of je het bericht al beluisterd hebt. Daarnaast hoef je niet eerst alle berichten af te luisteren maar kun je direct kiezen voor het voicemail bericht wat je wilt beluisteren.

Waarom Odido zakelijk via Telecombinatie?

Bij Telecombinatie kunnen we je op basis van jouw wensen dus het beste adviseren voor al je zakelijke contracten. Onze ervaren adviseurs helpen jou met het maken van de juiste keuze voor jouw zakelijke communicatieoplossingen.

 1. Als ondernemer kun je dus kiezen voor een goede mobiele oplossing met Odido Go Zakelijk of kun je gebruik maken van een voordelige en complete totaaloplossing voor Vaste en Mobiele telefonie, eventueel gecombineerd met Odido Internet en Televisie voor thuis. We helpen jou daarbij altijd aan de beste Odido zakelijke aanbieding.
 2. En tevens kun je op een slimme manier gebruik maken van interessante belastingvoordelen die je als gebruiker met een KvK kunt indienen!
 3. Daarbij kun je met de nieuwste mobiele telefoons zonder gedoe gebruik maken van het 5G-netwerk en ben je dus helemaal klaar voor de toekomst!

Telecombinatie heeft dus hiermee alles in huis om jou als zakelijke gebruiker van alle gemakken te voorzien!

Om je te helpen met de voor jou beste zakelijke oplossing op het bekroonde netwerk van Odido, maak je een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een telefonisch consult, afspraak op locatie of zakelijke afspraak in de winkel.

Afsprakenplanner Telecombinatie