Tele2

Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Tele2 veroverde de markt met hun bodemprijzen, maar heeft in de afgelopen jaren laten zien meer te zijn dan een prijsvechter. Tele2 is kwaliteit. Zo lanceerden ze een gloednieuw eigen 4G-netwerk en bieden bovendien Internet, TV en Bellen-pakketten waar je voor thuisblijft.

Mobiel: ongelimiteerd genieten

Voor Tele2 geldt: kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Want met hun unlimited databundels trek jij het internet hé-le-maal leeg tegen de beste prijs. Maar ook voor de midden- en kleingebruikers die flexibel willen zijn, is Tele2 een goede keuze: je kiest immers zelf je contractduur plus bundels en past deze met de handige Tele2-app maandelijks naar boven óf naar beneden aan!

De beste mobiele provider van Nederland

Onafhankelijk onderzoek naar de vier Nederlandse providers met een eigen netwerk (KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2) wijst uit: Tele2 is de beste mobiele aanbieder van Nederland op basis van: prijs, klantenservice en kwaliteit van het netwerk. 4G-internet van Tele2 is met 225 Mb per seconde downloadsnelheid bijvoorbeeld sneller dan de gemiddelde wifi-verbinding en zo bewijst Tele2 dus eens te meer: ook echte kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Internet, TV en bellen: flexi-kwaliteit

Ook in het geval Internet, TV en bellen kies je met Tele2 voor flexibiliteit én kwaliteit zonder onnodige extra’s. Kies simpelweg je internetsnelheid plus TV-pakket en breid dit naar hartenlust uit met extra zenderpakketten die je maandelijks aan- of uitzet. Met TV van Tele2 heb je sowieso toegang tot Programma Gemist en de Videotheek, maar kijk je ook overal in en om huis naar je favoriete programma’s met Online TV.