Bezoek onze winkel op afspraak

Onze winkels zijn open en ons personeel staat voor je klaar. Maak hieronder een afspraak voor de producten of diensten die je wilt behandelen. Zo verzeker je jezelf van een tijdstip waarop we je direct kunnen helpen. Via deze manier geven we je persoonlijk advies, een aanbod op maat en kun jij direct die nieuwe smartphone meenemen. Uiteraard kunnen we ook direct je nieuwe telefoon instellen, bescherming aanbrengen en je gegevens en bestanden overzetten naar je nieuwe toestel. 

In 3 stappen je afspraak inplannen

  1. Maak hier een afspraak om je bestelling op te halen. Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt om langs te komen in onze winkel. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen voor een advies gesprek en daarna je afspraak in te plannen.
  2. Bij het maken van je afspraak geef je in het opmerkingenveld aan om welk product het gaat. Bijvoorbeeld je nieuwe Samsung Galaxy S21 of iPhone 12, maar ook voor een oplader, telefoonhoesje of powerbank kan je bij ons langskomen. Zodra je op “verzenden” hebt geklikt, sturen wij je direct een bevestigingsmail. Ideaal toch?
  3. Zorg dat je je afspraakbevestiging meeneemt naar je afspraak.

Afsprakenplanner Telecombinatie