De Bespaar Weken, laat geen geld liggen en begin het nieuwe jaar goed!

Het zijn weer Bespaar Weken bij Telecombinatie! Na de dure wintermaanden kunnen we allemaal wel wat besparen. De energietarieven en de benzineprijzen gaan door het dak, en aan de kassa bij de supermarkt betaal je steeds meer voor je dagelijkse boodschappen, maar niet bij ons. Tijdens de Bespaarweken zorgen we ervoor dat jij gaat besparen op je mobiele abonnement én Internet & TV pakket. Wij bekijken hierbij alle abonnementen in jouw huishouden en zetten de beste deals voor jou op een rijtje om te besparen: bijvoorbeeld slim combineren met klantvoordeel, of de switch maken naar een zakelijk abonnement.

Tijdens de Bespaar Weken kan je op verschillende manieren geld besparen, wij lichten er drie uit.

  1. Check je abonnement, laat ons jouw abonnementen onderzoeken en bespaar waar mogelijk: door te verlengen of over te stappen.
  2. Combinatie voordeel, bekijk in de winkel wat je aan combinaties kan maken en bespaar in 2024.
  3. Bespaar tijd, kom naar jouw lokale telecomspecialist om de hoek voor onze expertise, onafhankelijk advies en service.

Laat geen geld liggen tijdens de Bespaar Weken. Maak snel een afspraak of kom langs voor persoonlijk en onafhankelijk advies. 

Afsprakenplanner Telecombinatie

Samen regelen we alles voor in jouw thuis of onderneming.

Eén winkel voor al je diensten in huis of op de zaak, dat is Telecombinatie. Dat betekent nooit meer zoeken, scrollen of struinen voor de beste deals, want het vergelijken hebben wij al voor je gedaan. Maar wij gaan verder dan dat! Wij doen je namelijk niet alleen een goede aanbieding op maat, maar regelen ook je overstap voor je nieuwe mobiel of Internet & TV. Ook informeren we je wanneer je gunstig kunt verlengen, of als er een betere deal beschikbaar is. Je loopt bij ons bellend de winkel uit. Van A tot Z; samen alles geregeld.

Bekijk wat de familie Prins heeft bespaard.
Voordeel tijden de bespaarweken bij Telecombinatie
Bekijk wat de Michelle heeft bespaard.
Voordeel tijden de bespaarweken bij Telecombinatie