Even voorstellen: de Samsung Galaxy A10

Wederom een mooie aanwinst voor de Samsung familie: de Samsung Galaxy A10! Een mooi instapmodel met prima specificaties en een nog betere prijs.

Budget zonder concessies

Ja, ook al verschilt het maar een letter, de A10 heeft inderdaad minder goede specificaties dan Samsung Galaxy S10, maar: dit toestel kost dan ook maar een fractie van het Samsung flagship. En wat je ervoor terugkrijgt is niet verkeerd! Want met een 6.2 inch beeldscherm, een batterij waar je zo twee dagen mee kan doen en bijvoorbeeld al 32 GB aan interne opslag is dit werkelijk een meer dan goede telefoon voor een ieder die niet de beste mobiel hoeft, maar wel voor kwaliteit gaat.

Samsung A: het nieuwe J

Samsung is met de introductie van de A-serie een nieuwe weg ingeslagen ten opzichte van de J-serie; de vroegere budgetlijn van deze Koreaanse smartphone gigant. Met de A-lijn heeft Samsung als insteek: een voordelige mobiel voor de moderne gebruiker en bouwt daarom extra ruimte in voor creativiteit, beleving en multimedia. Altijd online zijn en altijd op de hoogte van de wereld om je heen. En dit merk je aan features als een prima camera, royaal beeldscherm en een accu die videomarathon-proof is. De A-lijn is dé instapper die altijd zit als gegoten.

Even voorstellen: de Samsung Galaxy A10