T-Mobile begint 2021 met een inflatiecorrectie waardoor "de meeste abonnementen" met 1,6 procent zullen stijgen in prijs. Deze zal ingaan vanaf 1 januari 2021 en geldt voor alle T-Mobile-abonnementen. Mobiel én Thuis en is al op de eerste factuur die je in 2021 krijgt terug te zien. De inflatiecorrectie van 1,6 procent is gebaseerd op het inflatiepercentage dat door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is vastgesteld.

T-Mobile schrijft hierover in hun persbericht: "Ieder jaar stijgen de prijzen in Nederland. Deze prijsinflatie heeft ook effect op onze kosten. Daarom verhogen we elk jaar de vaste maandkosten van de meeste abonnementen." Het doorvoeren van inflatiecorrecties is niet nieuw, het gebeurt ieder jaar. Ook bij de andere providers: KPN en Ziggo deden dit bijvoorbeeld al in juli.

Nieuwe abonnementen uitgezonderd

Heb je jouw T-Mobile abonnement na 1 oktober 2020 aangevraagd, dan geldt deze prijsverhoging niet voor jou. T-Mobile hierover: "Dan is er zo weinig tijd verstreken dat de prijzen niet verhoogd worden."

Wil je weten wat dit betekent voor jouw abonnement en voortijdig extra voordelig verlengen? Neem contact op met de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak en we lopen er rustig doorheen.