Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland door inflatie, zo gaan ook de kosten van de providers omhoog. KPN dit jaar hun prijzen op Mobiel en Internet & TV verhoogd. KPN past deze inflatiecorrectie toe zodat ze kunnen blijven investeren in kwaliteit, stabiliteit en veiligheid. Hun producten, diensten en netwerk blijven op die manier van hoge kwaliteit.  

Voor Internet & TV komt de inflatiecorrectie uit dit jaar op 3,8%, deze wordt op 1 juli 2024 toegepast. De inflatiecorrectie voor mobiel zal in september worden aangekondigd, dit artikel zal dan worden aangepast.  

Voor het bepalen van de inflatiecorrectie volgt KPN de berekening van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Deze berekening is ook vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. Je bent daarom ook niet contractsvrij door deze prijswijziging tenzij je abonnement al is afgelopen.

KPN Mobiel prijsstijging 2024 

De inflatiecorrectie die KPN op zijn mobiele abonnementen doorvoert zal worden bekend gemaakt in september 2024. Dit bericht zal dan ook worden aangepast met de juiste informatie.

KPN Thuis Internet & TV prijsstijging 2023 

Ook op Internet & TV zal KPN een prijsstijging doorvoeren op zijn abonnementen. Deze is vastgesteld op 3,8%. De prijsstijging zal alleen slaan op het basis abonnement van Internet, TV en bellen. De extra opties, zoals aparte TV pakketten, worden niet meegenomen.

Prijswijzigingen per 1 juli 2024:
Abonnement

Huidige prijs

per maand

Prijs per maand

vanaf 1 juli

Verschil
100 Mbit/s€ 42,50€ 44,11€1,61
200 Mbit/s€ 50,-€ 51,90€1,90
1 Gbit/s€ 52,50€ 54,49€1,99
4 Gbit/s€ 67,50€ 67,50€0,-

Kom langs voor advies en bespaar 

Aangezien de mobiele en internet abonnementen jaarlijks wijzigen en er steeds meer opties zijn om uit te kiezen, is het aan te raden om een afspraak te maken bij ons in de winkel. Wij zetten alle abonnementen eenvoudig voor je op een rij en helpen je bij het maken van de beste keuze. Ons advies helpt je al gauw om honderden euro’s per jaar te besparen.