Nieuw bij Telecombinatie: de Afsprakenplanner!

Altijd direct worden geholpen op een moment dat jou het beste uitkomt, zonder te haasten? Je doet het met de Afsprakenplanner van Telecombinatie. Hoe? Simpel! Kies gewoonweg jouw ideale dag en tijdstip en je weet zeker dat een van onze ervaren adviseurs direct voor je klaarzit om al je vragen rustig te beantwoorden. Dit geldt ook voor reparaties aan je telefoon of tablet.

Neem alle tijd voor alle keuze

Bij Telecombinatie valt veel te kiezen en te besparen, maar de ideale oplossing op maat is voor iedereen anders. Bij ons in de winkel kies je namelijk niet uit een, maar uit álle aanbiedingen van álle merken, netwerken en internetproviders. Dat is een hoop keuze en een hoop voordeel. Onze ervaren medewerkers in de winkels zetten iedere dag weer alle aanbiedingen voor je naast elkaar en geven je onafhankelijk advies over de beste deals. We nemen daarom graag de tijd je uitgebreid en persoonlijk te adviseren op een moment dat jou het beste uitkomt. Kom langs zonder te wachten en stel je vragen zonder te hoeven haasten. Met de afsprakenplanner haal je alles uit jouw winkelbezoek.  

Hoe werkt het?

Een afspraak is zo gemaakt. Volg simpelweg de stappen hieronder:

  • Vind jouw dichtstbijzijnde winkel in de buurt of kies een andere winkel;
  • Scroll naar beneden en klik op 'Plan nu je afspraak';
  • Selecteer de dienst of product waar je meer over wilt weten;
  • Selecteer de dag en tijdvlak dat jou het beste uitkomt;
  • Laat je gegevens achter en eventueel welke vraag (of vragen) je hebt;

Je afspraak is gemaakt! Je ontvangt nu direct een bevestiging per mail en bovendien een dag voor je afspraak nog een herinnering per sms. En komt het toch niet uit? Dat kan gebeuren, maar dan horen we dat graag zodat we de afspraak kunnen verzetten naar een beter moment.  

Binnenlopen kan altijd, maar met een afspraak weet je zeker dat je direct en uitgebreid wordt geholpen zonder te haasten. Tot dan!