Overal in huis perfecte wifi? T-Mobile 4G voor Thuis!

Vanwege het Coronavirus zijn we momenteel aan huis gekluisterd en dan wordt de kwaliteit van onze wifi-verbinding des te belangrijk. Om rustig te kunnen werken of even alleen te kunnen zijn, zoeken we alle hoeken van het huis op, maar komen er dan vaak achter dat ons netwerk niet toereikend is. Zeker niet op zolder of in de tuin…

T-Mobile 4G voor thuis biedt dan uitkomst en is een goed alternatief voor wanneer je vaste internetverbinding thuis op veel plekken traag is. Maar het is niet alleen handig voor thuis: ook op het vakantiehuisje, de boot of de caravan zonder vast internet creëer je met 4G voor Thuis in een handomdraai jouw eigen netwerk waarop tot wel 32 apparaten kunnen worden aangesloten.

Overal in huis stabiel en snel internet

Met T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis heb je vanaf €25 per maand (icm Klantvoordeel) overal in huis en voor het hele gezin een stabiele en snelle internetverbinding van 25 Mb/s via je eigen 4G router, ook wel MiFi router genoemd. Overal in huis ongestoord en ongelimiteerd kunnen werken, video’s streamen of gamen over 4G? Jazeker! Dat geeft pas vrijheid!

Wil je meer weten over 4G voor Thuis of ben je benieuwd naar andere oplossingen? Maak een persoonlijke afspraak bij de winkel bij jou in de buurt of bel ons op en we spreken jouw persoonlijke situatie.