KPN heeft aangekondigd per 26 januari a.s. te stoppen met het aanbieden van mobiele diensten onder de naam van Telfort. Daarmee verdwijnt Telfort begin volgend jaar definitief van het Mobiele toneel. Alle klanten en abonnementen zullen per die datum dan ook overgaan naar Moederbedrijf KPN.

Telecombinatie houdt je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen hieromtrent en adviseert je graag op basis van jouw persoonlijke situatie. Heb je nu al vragen? Loop even binnen bij jouw lokale Telecombinatie en we gaan er eens rustig voor zitten.

Van Telfort naar KPN; een welkome verandering

Telfort is een geliefd merk. Het is dan ook niet voor niets dat Telfort-klanten de provider veelal vele jaren trouw blijven. Daar zal dus hoe dan ook verandering in komen, maar niet getreurd, deze verandering hoeft niet perse verkeerd te zijn! Je hebt namelijk de mogelijkheid er nog best wat voordeel uit te halen. We gaan je daarbij helpen en zetten wat punten voor je op een rij:

 • Wacht het voorstel af of verleng nu al bij Telecombinatie

  KPN zal je binnenkort een nieuw voorstel doen op basis van je huidige abonnement. Deze invulling kan per klant verschillen en afhankelijk van je contract licht wijzigen, zeker als je abonnement ietwat verouderd is. Kom daarom met je voorstel even langs in de winkel en we lopen er samen doorheen. Voor een ieder die de komende jaren nog verzekerd wil zijn van de Telfort-bundels en tarieven: bij Telecombinatie verleng je t/m 25 januari gewoon nog je Telfort-abonnement.
   
 • KPN biedt meer keuze en kwaliteit

  KPN is recentelijk wederom uitgeroepen tot beste provider van Nederland en biedt naast kwaliteit ook meer keuze. Waar Telfort namelijk slechts drie internetbundels heeft, kies je bij KPN uit vijf bundels, waaronder 20 GB of zelfs Unlimited Data. En dat is handig, vooral ook omdat klanten van KPN onderling gratis data mogen delen.
   
 • KPN in veel gevallen voordeliger dan Telfort

  KPN heeft misschien het imago duurder te zijn dan Telfort, maar dat hoeft niet perse zo te zijn. Want met de juiste combinatie van telefoon, bundels en andere producten zal je in veel gevallen zelfs voordeliger uit zijn dan voorheen! Gelukkig kennen onze winkel-adviseurs alle voordelen en combi-trucs. Dus kom naar de winkel voor jouw advies op maat.

  KPN in veel gevallen voordeliger dan Telfort

Telfort toch nog niet helemaal verdwenen

Heb je alleen Internet of TV van Telfort, dan verandert er voorlopig nog even niets. KPN zal het Telfort-merk voor vaste diensten nog even aanhouden. Sowieso tot later in 2020, maar ook hiervan houden we je natuurlijk uitgebreid op de hoogte in onze winkels.

Wat betekent dit voor jouw abonnement?

Heb je op dit moment een Telfort-abonnement? Dan zal dat na 26 januari sowieso veranderen. Maar hoe je abonnement exact verandert, is per klant verschillend. Wil je exact weten wat het stoppen van Telfort betekent voor jouw contract of abonnement? Kom langs in de lokale Telecombinatie-winkel bij jou in de buurt, ook als je jouw contract niet bij ons hebt afgesloten en we lopen er samen rustig doorheen.