Top-4 smartphone-reparaties

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een onoplettend moment en je telefoon glipt uit je hand en klettert op de grond. Pats! Aiii. Een vervelend moment, maar een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Gelukkig is er altijd een Telecombinatie in de buurt en is je mobiel weer snel en vakkundig gerepareerd.

En dat biedt voordeel! Want al heb je bij Telecombinatie natuurlijk altijd keuze uit de nieuwste telefoons, een reparatie is meestal stukken voordeliger én sneller. Wij hebben de onderdelen van de meest voorkomende reparaties bij Android of iPhone standaard op voorraad. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd.

Meest voorkomende reparaties

Zoals gezegd: we repareren ieder defect aan je telefoon of tablet, maar de meeste reparatieverzoeken die we behandelen zijn toch wel de volgende:

 • Schermreparatie

  Nu de telefoons van tegenwoordig grotendeels uit display bestaan, is een kapot scherm de meest voorkomende schade. En een kapot display kan heel vervelend zijn, want het belemmert je zicht, respons en de algehele gebruiksvriendelijkheid van je smartphone. Een beeldschermreparatie is dan ook een reparatie die we dagelijks uitvoeren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de breuk: moet alleen het glas of ook de rest van het scherm vervangen worden. In beide gevallen zullen de kosten sowieso vele malen lager uitvallen dan bij het kopen van een geheel nieuw toestel.
   
 • Waterschade

  Meer en meer telefoons zijn tegenwoordig stof- en waterbestendig, maar toch komt waterschade nog altijd veel voor, zeker bij goedkopere of oudere telefoons die al een reparatie hebben moeten ondergaan, maar waarbij dit niet vakkundig is gebeurd. Haal de telefoon in ieder geval altijd zo snel mogelijk uit het water, zet ‘m uit en leg ‘m te drogen. In de winkel maken we een uitgebreide inschatting van de schade en herstellen deze voor je.  
   
 • Batterij vervangen

  Een oude batterij is snel leeg, laadt niet meer goed op of wordt buitensporig warm en kan daarmee een gevaar vormen. Tijd om deze te vervangen dus! Iets dat voorheen een kwestie was van het openen van je backcover en de batterij er in wezen uit te wippen. Vandaag de dag wordt echter steeds meer gebruikgemaakt van geïntegreerde accu’s, waardoor het vervangen ietwat ingewikkelder is. Denk jij dat een oude batterij jouw smartphone tegenwerkt? Kom langs en we bekijken het samen!
   
 • Kapotte connector

  Behalve je batterij kunnen er ook andere redenen zijn dat je telefoon niet meer goed oplaadt; zoals een slechte kabel of een kapotte connector die opladen tegengaat. In sommige gevallen gaat het simpelweg om een stofje dat het opladen belemmert. Dit is iets dat in principe eenvoudig zelf opgelost kan worden, mits dit heel voorzichtig gebeurt. Wanneer blijkt dat de aansluiting zelf defect is, zal de dock connector simpelweg vervangen moeten worden.

Reparatieverzoek? Wacht niet langer en maak een afspraak!

Met een afspraak word je altijd direct geholpen zonder te wachten. Voor een uitgebreid advies op maat, maar ook voor reparaties aan je telefoon of tablet. Maak een afspraak via de winkelpagina van jouw winkel in de buurt en kies simpelweg een moment dat jou het beste uitkomt. Zo weet je zeker dat, zonder te wachten, een van onze ervaren adviseurs voor je klaarzit.

Kapotte telefoon of tablet? Kom langs bij de winkel bij jou in de buurt en we repareren 'm voor je: snel én voordelig!