Vanaf woensdag 3 maart is het weer mogelijk om veilig op afspraak langs te komen in onze winkel. Kom langs bij een Telecombinatiewinkel bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies, aanbod op maat en probeer direct die nieuwe smartphone uit. Uiteraard kunnen we ook direct je nieuwe telefoon instellen, bescherming aanbrengen en je gegevens en bestanden overzetten naar je nieuwe toestel. Klik hier om direct een afspraak te maken.  

We waren de afgelopen periode natuurlijk gewoon geopend voor service & reparatie, koop op afstand inclusief thuisbezorgen én afhalen in de winkel. We zien dat veel van onze klanten hier gebruik van maken. Hier komt vanaf 3 maart nog een optie bij. Daardoor is het dus weer mogelijk om “gewoon” langs te komen in onze winkel, natuurlijk wel op afspraak.

Onze winkels en ervaren personeel staan tot je beschikking. Zo helpen we je graag bij de keuze voor een nieuwe telefoon, mobiel abonnement of sim only. Daarnaast helpen we je bij je internet & tv abonnement voor thuis, je telefoonreparatie of servicevraag. Wil je liever telefonisch geholpen worden of liever een video afspraak maken dan kan dat natuurlijk ook. Daarom blijven wij je bestelling óók thuisbezorgen als je dat liever wilt. Of kan je je bestelling direct ophalen bij één van onze winkels.

Tijdens de afspraak in de winkel nemen we in één adviesgesprek direct al je mobiele abonnementen, thuis internet en energieleverancier onder de loep zodat je maximaal bespaart en op jouw situatie een aanbod op maat ontvangt. Klik hier om direct een afspraak te maken.  

Op afspraak je bestelling ophalen

Wil jij je nieuwe telefoon of accessoire zo snel mogelijk in je bezit hebben? Het blijft ook mogelijk om je bestelling op afspraak op te halen bij één van onze winkels. Dus ook voor een nieuw kabeltje, powerbank, oordopjes of telefoonhoesje ben je bij Telecombinatie aan het juiste adres. Maak hier een afspraak om jouw bestelling op te halen.

Ook op afstand blijven wij je helpen: persoonlijk adviesgesprek en bestellingen mét corona-proof bezorging aan huis

Daarnaast blijven we bereikbaar voor al je vragen en bieden we de mogelijkheid jouw persoonlijke adviesgesprek en bestelling volledig op afstand af te handelen! Zo vinden de adviesgesprekken plaats via de telefoon of een video-verbinding en komen we in veel gevallen direct op dezelfde dag je bestelling persoonlijk thuis bij je afleveren. Of kan je dezelfde dag je bestelling nog ophalen bij onze winkel. Uiteraard op gepaste afstand en volgens de gestelde richtlijnen. Alvast benieuwd naar onze acties? Bekijk ze hier.

Op deze manier bieden we je nog steeds een uitgebreid advies op maat en de service die je van ons gewend bent, zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden.

Let op: wij zorgen voor extra ruime openingstijden, zodat we iedereen uitgebreid én zo persoonlijk mogelijk van dienst kunnen zijn. Dus maak een afspraak en kom veilig langs in onze winkel óf kies voor een telefonisch consult op afstand en vermeld in je aanvraag waar wij je bij kunnen helpen. 

De voordelen van Telecombinatie

  • Kom langs in onze winkel op afspraak;
  • Advies en aanbod op maat;
  • Installatie van je nieuwe telefoon en simkaart. Zoals het instellen van je nieuwe telefoon en het overzetten van je gegevens en bestanden naar je nieuwe telefoon;
  • Smartphone verzekering vanaf €5,49 per maand;
  • Alle acties en aanbiedingen van alle providers op één rij;
  • Altijd een telefoonwinkel bij jou in de buurt;
  • Haal je bestelling snel op bij onze winkel;
  • Liever niet naar de winkel? We bezorgen je gerepareerde telefoon of je nieuwe abonnement thuis. Wel zo makkelijk.

Heb je vragen over onze winkels en de regels die we vanuit het RIVM hanteren? Bel ons op of maak een afspraak voor een telefonisch consult. Dan bespreken we stuk voor stuk jouw vragen.

Bekijk alle acties van Telecombinatie