Ziggo snelheidsverhoging 2022 tot wel 33% meer snelheid

Ziggo heeft op 21 april aangekondigd de snelheden van alle pakketten te verhogen. De snelheidsverhoging geldt voor alle klanten dus ook voor bestaande klanten. Zowel de uploadsnelheid (belangrijk voor videobellen) en de download snelheid worden verhoogd.

Vooral de instap pakketten basic en start gaan er zowel qua download snelheid als upload snelheid het meeste op vooruit. De upload snelheid is van belang voor het versturen van grote bestanden of video bellen met bijvoorbeeld Zoom of Teams. Deze gaat in alle gevallen omhoog tot minimaal 20Mbit.

 

Oude Snelheid

Nieuwe Snelheid

Internet basic

40 / 5 Mbit/s

50 / 20 Mbit/s

Internet Start

75 / 10 Mbit/s

100 / 20 Mbit/s

Internet Start XXL

150 / 15 Mbit/s

200 / 20 Mbit/s

Internet Complete

300 / 30 Mbit/s

350 / 35 Mbit/s

Internet Max

600 / 40 Mbit/s

geen wijziging

Internet Giga

1000 / 50 Mbit/s

geen wijziging

Extra korting bij Ziggo voor nieuwe Ziggo klanten

Wil je overstappen naar Ziggo? Dan helpen we je bij Telecombinatie graag. Je ontvangt niet alleen direct deze extra snelheid maar ook extra voordeel.

Kies je voor een Ziggo Internet Complete & TV Complete pakket? Dan krijg je de 1e 6 maanden 50% korting op je abonnement. Je betaald dan geen €68,50 per maand maar € €34,25 per maand en je betaald ook geen aansluitkosten. Je kunt deze aanbieding hier direct afsluiten.

Wil je een persoonlijk advies over welk Internet, Internet & TV, Alles-in-1 pakket of welke provider het beste bij jou past? Bel of maak een afspraak met de Telecombinatie winkel bij jou in de buurt.

Afsprakenplanner Telecombinatie

Ben je een bestaande klant van Ziggo?

Het verhogen van de internetsnelheid van de abonnementen gaat automatisch in de maanden april en mei. Voor de snelheid verhoging betaal je als bestaande (zakelijke) klant geen extra kosten. Je behoudt je huidige internetpakket, maar ontvangt dus meer snelheid! Als bestaande Ziggo klant hoef je hiervoor niets te doen!

Tip: ben je al bestaande klant van Ziggo? Dan kun je zelf handmatig de internetsnelheid verhogen. Dit doe je door het modem voor een periode van een minuut van de stroom af te halen en daarna weer aan te zetten. Gebruik niet de reset knop.

.