Reparatie aan je smartphone of tablet

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone of tablet is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit. Gelukkig lost de Reparatietafel elk euvel snel voor je op en loop je in de meeste gevallen weer bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en, mocht je niet verzekerd zijn, de kosten van de reparatie.

Schermreparatie, accu vervangen, oplaadconnector repareren; wij hebben de onderdelen van de meestvoorkomende reparaties van Apple en Samsung standaard op voorraad zodat we je altijd kunnen helpen. Tenminste, als de drukte het toelaat. Zeker weten dat je niet hoeft te wachten? Maak dan even een afspraak bij jouw winkel in de buurt.

Voorkomen is voordeliger dan repareren

Telecombinatie staat natuurlijk garant voor een snelle en voordelige reparatie van jouw telefoon of tablet, maar met wat extra bescherming kun je dit in veel gevallen gemakkelijk voorkomen. En voorkomen is altijd voordeliger dan repareren. Kom naar de winkel bij jou in de buurt en maak een keuze uit ons brede assortiment van telefoonhoesjes en screenprotectors. Zo kan jouw smartphone wel een stootje hebben en is je beeldscherm nóg beter bestand tegen krassen en barsten. Dat is gemakkelijk geld besparen.

Servicepakket van Telecombinatie