Telefoonscherm reparatie: voordelig, snel én op afspraak

Even een onoplettend moment en ‘pats’ je telefoon valt en je telefoonscherm ploft kapot. Vervelend, maar je bent zeker niet de eerste die het is overkomen. Het is dan ook niet voor niets dat een telefoonscherm reparatie de meest voorkomende telefoonreparatie is die wij uitvoeren. En dat is goed nieuws voor jou, want dat betekent dat wij snel én voordelig jouw telefoonscherm vervangen, zodat jij binnen de kortste keren je toestel weer kunt gebruiken!

Een telefoonscherm reparatie hoeft niet duur te zijn en is sowieso nog altijd een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe telefoon. Daarnaast weet je door je telefoonscherm te vervangen zeker dat je data, zoals foto’s en apps, niet worden gewist. Toch een fijn idee.

Iedereen weet: een ongeluk zit in een klein hoekje en een reparatie kan behoorlijk in de papieren lopen, zeker als het om een telefoon gaat. Gelukkig ben je met onze verzekeringspakketten voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goede afloop. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor je, al vanaf €4,49 per maand.

Een telefoonscherm reparatie op afspraak

Je telefoonscherm vervangen bij Telecombinatie betekent: snel en vakkundig geholpen worden met originele onderdelen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat. En met een afspraak hoef je bovendien ook nog eens niet te wachten: we helpen je direct en je kunt in veel gevallen je telefoonscherm reparatie rustig uitzitten met een lekkere kop koffie en een tijdschrift.

Dus maak direct een afspraak hieronder en vermeld gelijk het merk en de serienaam van je telefoon. Zo kunnen wij je telefoonscherm vervangen zonder oponthoud! 

Maak een afspraak

Je scherm laten maken; iPhone, Samsung en meer!

Bij Telecombinatie kun je altijd je scherm laten maken voor een voordelige prijs. Welke telefoon je ook hebt!  Een scherm reparatie voor je Samsung of een iPhone glas vervangen? Bij Telecombinatie ben je altijd aan het goeie adres. Ja, ook als je een ander merk telefoon hebt of als je jouw telefoon niet bij Telecombinatie hebt aangeschaft.

  • Scherm reparatie iPhone 

    Als Apple Authorised reseller weet je bij Telecombinatie zeker dat jouw iPhone scherm reparatie uitsluitend wordt uitgevoerd met originele onderdelen. Hierdoor kun je bij Telecombinatie je scherm laten maken in de hoogste kwaliteit en voelt je iPhone weer echt als nieuw!
     
  • Scherm reparatie Samsung

    Ook voor een Samsung scherm reparatie werken wij waar mogelijk uitsluitend met originele onderdelen. Dit is vooral bij schermen belangrijk, omdat replica’s veelal van een lagere kwaliteit zijn dan originele schermen. Dit merk je bijvoorbeeld aan de kijkhoek die verandert, het contrast dat verslechtert of de touch-functie die minder accuraat wordt.

Ook je scherm laten maken? Kom naar de winkel bij jou in de buurt of maak direct een afspraak voor jouw snelle en voordelige telefoonscherm reparatie!