Telecombinatie Servicepakket

Naast de keuze uit diverse telefoons en abonnementen, bieden we ook twee servicepakketten aan.  Met deze servicepakketten ben je verzekerd van uitgebreide ondersteuning en expertise gedurende je gehele contractperiode zodat je precies weet waar je aan toe bent. Door het afsluiten van een servicepakket kun je rekenen op continue ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Zoals hulp bij instellen van je email, simwissel, overzetten van gegevens bij een nieuwe telefoon. Maar kun je ook terecht voor uitleg over je factuur en advies of je je abonnement moet wijzigen bijvoorbeeld als je gebruik veranderd is.  

Bij Telecombinatie doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mobiele ervaring zorgeloos en plezierig is, en geven we je de ondersteuning die jij nodig hebt. Kom langs bij een Telecombinatie bij jou in de buurt en ontdek de voordelen van ons servicepakket.

Afsprakenplanner Telecombinatie

 

Sim Servicepakket

€1,99 per rmaand

Sim & Device Servicepakket

€3,99 per maand

Sim Service

  • Pin + PUK code
  • Simwissel
  • Blokkeren/Deblokkeren sim

Onbeperkt administratieve wijzigingen

Wijzingen abonnementsvorm

Simwissel op afstand (Zakelijk)

Contractovername

Factuuruitleg

Sim Service

  • Pin + PUK code
  • Simwissel
  • Blokkeren/Deblokkeren sim

Onbeperkt administratieve wijzigingen

Wijzingen abonnementsvorm

Simwissel op afstand (Zakelijk)

Contractovername

Factuuruitleg

 

Leentoestel bij reparatie

Data overzetten naar ander toestel

Software/ App installatie en updaten

Hulp bij:

  • installatie telefoon
  • aanmaken Google account/Apple ID
  • instellen e-mail op telefoon

Smartphone reinigen (max 4x per jaar)

Safety Glass Montage*


*Aankoop op locatie. Deze kosten zijn buiten kosten die leveranciers of providers hiervoor rekenen.

Voordelen van een Servicepakket van Telecombinatie

Door een Servicepakket van Telecombinatie af te sluiten, ben je gegarandeerd van betrouwbare en deskundige hulp! Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar, lokaal bekend en volledig toegewijd om je de beste ondersteuning te bieden. Geen gedoe meer met contractuele rompslomp en administratieve taken, want wij nemen dit graag van je over. Zo kun jij je volledig richten op het genieten van je mobiele ervaring.

Kies je voor ons Sim & Device Servicepakket voor slechts €3,99 per maand, dan profiteer je van extra voordelen. Als je mobiel gerepareerd moet worden, zorgen wij ervoor dat je nooit zonder een toestel komt te zitten. Met ons leentoestel ben je altijd bereikbaar en kun je zorgeloos blijven communiceren, zelfs tijdens de reparatieperiode. Hoe handig is dat?

We staan ook voor je klaar bij het overzetten van je data naar een nieuwe telefoon of tablet. Met onze hulp zorgen we ervoor dat al je waardevolle informatie veilig en vakkundig wordt overgezet. Bovendien zorgen we ervoor dat je telefoon optimaal is beveiligd door de veilige installatie en regelmatige software-updates. Je kunt met een gerust hart genieten van je toestel, wetende dat jouw persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven.