Telecombinatie Alkmaar

Adres gegevens

Dijk 10

1811 MC Alkmaar

Tel: 0725144000

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
19:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Bereikbaarheid en parkeren

Het centrum van Alkmaar beschikt over diverse parkeerfaciliteiten: er zijn parkeergarages, parkeerterreinen en je kunt parkeren langs de straat. In het centrum geldt betaald parkeren. Het centrum is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft veel parkeervoorzieningen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de garage vlak naast ons, de Karperton.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Alkmaar buitenkant winkel
  • Alkmaar binnenkant winkel
  • Alkmaar personeel winkel
  • Alkmaar sfeer winkel

Telefoonwinkel Alkmaar | Telecombinatie

Bij Telecombinatie De Dijk, specialist in mobiele telefonie, begon het allemaal met een kuiperij in houten botervaten.
Menno Bakker, de derde generatie in het familiebedrijf, verkoopt sinds de jaren negentig mobiele telefoons aan de Dijk 10 in Alkmaar.
We zijn in de kop van Noord-Holland de pioniers in mobiele telefonie.

 

Klanten komen vanuit heel Noord-Holland naar onze zaak in Alkmaar. Ze vinden het fijn om advies op maat te krijgen als het gaat om mobiele telefonie. Wij kijken naar hun telefoongebruik en adviseren hen welk abonnement het beste bij ze past. We verkopen abonnementen van alle Nederlandse providers en netwerken.

 

Je hebt klanten die het afsluiten van een abonnement graag combineren met het aanschaffen van een nieuw toestel. Andere klanten beschikken nog over een goed toestel en kunnen in dat geval kosten besparen door te kiezen voor een sim only abonnement. Beide klanten zijn bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we in onze winkel een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

Bij Telecombinatie Bakker Dijk kun je terecht voor:

  • Prepaid simkaarten en beltegoed

  • Losse smartphones en mobiele telefoons

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers

  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons 

  • Hulp bij installatie 


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Bakker Dijk heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar wij garant voor staan!

Zoek een andere winkel