Telecombinatie IJsselstein

Adres gegevens

Utrechtsestraat 53

3401 CT Ijsselstein

Tel: 0306590722

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18.00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

In het centrum kun je gemakkelijk parkeren.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

IJsselstein Buitenkant Winkel
 • IJsselstein Binnenkant Winkel
 • IJsselstein Medewerker
 • IJsselstein Sfeer

Telefoonwinkel IJsselstein | Telecombinatie

Telecombinatie IJsselstein is al bijna vijftien jaar een begrip in IJsselstein en omstreken. Dit komt door onze kennis maar ook door de gezellige sfeer die wij samen met jou creëren. Dus mocht er iets zijn op het gebied van telecom, dan zien wij je graag in onze winkel verschijnen waar onze medewerkers je graag te woord staan.

Bij ons in de winkel staat de koffie altijd voor jou klaar, of dat nou is voor alleen advies, hulp, een abonnement of om beltegoed op te waarderen. We hebben een deskundig team dat je graag te woord staat met alles wat betrekking heeft op mobiele en vaste telefonie.
Zo bieden wij de keuze uit alle netwerken en alle merken, waardoor we altijd het juiste advies kunnen geven en een passende scherpe aanbieding kunnen doen aan de hand van jouw gebruik, portemonnee en verwachtingen. Het is onze kracht dat we duidelijk zijn op het gebied van uitleg over mobiele telefoons en wir war van alle abonnementen, maar ook op het gebied van advies, zodat het voor iedereen in begrijpelijke taal is. Wij stellen ieder toestel voor je in, zetten waar mogelijk je oude gegevens over en geven je uiteraard nog een duidelijke uitleg. Je loopt altijd tevreden en met een compleet werkende telefoon de winkel uit. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan staat onze deur altijd helemaal voor je open. In het geval dat je toestel een defect vertoont ontvang je van ons kosteloos voor de duur van de reparatie een vergelijkbaar leentoestel, zodat je toch nog kunt blijven bellen, appen, posten etc.

Kortom, voor de beste service, beste prijs, beste Combinatie, kun je bij ons terecht!

Bij Telecombinatie IJsselstein kun je terecht voor:

 • Abonnementen van alle netwerken
 • De nieuwste smartphones en toestellen
 • Prepaid toestellen en Simkaarten

 • Accessoires voor mobiele telefoons 
 • Advies op maat en hulp bij het installeren van een nieuw toestel
 • Gratis leentoestel bij defecten
 • DECT-telefoons
 • Telecare (Telefoonverzekering)
 • Breedband (Internet. TV & Bellen)


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie IJsselstein garant voor staat!

Zoek een andere winkel