Telecombinatie Lisse Luijk

Adres gegevens

Kanaalstraat 29

2161 JA Lisse

Tel: 0252418438

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

Bereikbaarheid en parkeren

Het centrum van Lisse beschikt over diverse parkeerfaciliteiten: in het Blokhuis vind je parkeergarages en veel parkeerterreinen.
In het centrum kunt u GRATIS voor twee uur parkeren! Dit komt niet veel meer voor: betaald parkeren moet tegenwoordig vrijwel overal. 
Het centrum van Lisse is daardoor goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.
De dichtstbijzijnde parkeergarage is het parkeerterrein naast de HEMA of tegenover de Hoogvliet  op de Haven. 

 


Grotere kaart weergeven


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Luijk Lisse Buitenkant Winkel
  • Luijk Lisse Binnenkant Winkel
  • Luijk Lisse Klant
  • Luijk Lisse Sfeer

Telefoonwinkel Lisse | Telecombinatie

Eigenaar Bas Luijk en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij Telecombinatie Luijk te Lisse. Telecombinatie Luijk is al sinds 1998 gevestigd in het winkelcentrum van Lisse en zijn sinds de zomer van 2017 naar de Kanaalstraat 29 te Lisse verhuisd. Wij hebben een flinke dosis kennis, ervaring en bekendheid. Onze winkel is een begrip in de Bollenstreek, vanwege de lange periode dat we al actief zijn op de telecommarkt! In onze volledig vernieuwde winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring. Alle abonnementen, alle toestellen, alle accessoires zijn verkrijgbaar. In onze nieuwe winkel kunnen wij ook uw Smartphone repareren. Onze reparatieafdeling en reparateurs staan voor u klaar! Wanneer het defecte onderdeel op voorraad is, repareren wij uw toestel direct!

 

Bij Telecombinatie Luijk kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je.
In onze winkel bieden we tevens een zeer uitgebreid en actueel assortiment accessoires voor vrijwel alle merken en modellen. 

Bij Telecombinatie Luijk kun je terecht voor:

  • Prepaid simkaarten

  • Losse smartphones en mobiele telefoons

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons (hoesjes, opladers, autoladers, etc.) 

  • Hulp bij installatie (gegevens overzetten naar je nieuwe telefoon, e-mailinstellingen, etc.)

 

Telecombinatie heeft bijna 20 jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd je telefoonwinkel in de buurt, met vriendelijke en deskundige specialisten die graag de tijd voor je nemen. 

 

Ook voor de zakelijke markt staan wij, SBS Luijk (Smart Business Solutions) klaar om jou te voorzien van een eerlijk onafhankelijk advies! Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Klik dan op de onderstaande button of maak een afspraak. (0252-419109) 

 

Dat is de service waar Telecombinatie Luijk garant voor staat!

Zoek een andere winkel