Telecombinatie Oldenzaal

Adres gegevens

Deurningerstraat 6 A

7571 BC Oldenzaal

Tel: 0541535444

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

In Oldenzaal kan je op vrijdagavond gratis parkeren vanaf 18:00. Op andere dagen geldt er betaald parkeren. Het goedkoopst kun je parkeren op de locaties Op den Koem en Walgaarden. Ook kun je parkeren op de Ganzenmarkt 1, direct tegenover het gemeentehuis van Oldenzaal. Daarnaast kun je overdekt parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum de Driehoek. 

 


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Maxtel Oldenzaal Buitenkant Winkel
  • Maxtel Oldenzaal Binnenkant Winkel
  • Maxtel Oldenzaal Blorn
  • Maxtel Oldenzaal Sfeer

Telefoonwinkel Oldenzaal | Telecombinatie

Wij zijn Telecombinatie Oldenzaal en zijn al enkele jaren een begrip in Oldenzaal en omstreken, voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Wij zijn in Oldenzaal de enige echte onafhankelijke telecomwinkel, omdat wij met jou kijken naar de beste oplossing en provider die het beste aansluiten bij jou als gebruiker. Samen kijken wij naar het maandbedrag  voor het contract dat het beste bij jou past. Wij hebben een ruime keuze aan providers waaruit je kunt kiezen. Ook kan je bij ons terecht voor jouw vaste telefoon-, internet-en televisieaansluiting. Deze bieden wij ook van alle providers aan.

Telecombinatie Oldenzaal biedt een grote keuze uit diverse smartphones en tablets. Alles is direct uit voorraad leverbaar tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast hebben we een groot assortiment accessoires, zoals accu’s, cases, tasjes, laders, headsets, speakers enzovoort.  Allemaal direct uit voorraad leverbaar en mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn, dan kunnen wij dit dezelfde of de volgende dag aan je leveren. Je kunt ook bij ons terecht voor alle soorten verzekeringen voor je smartphone en/of tablet. Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen in onze winkel en eens een gesprek aan te gaan!

 

Bij Telecombinatie Oldenzaal kun je terecht voor:

  • Prepaid simkaarten
  • Losse smartphones en mobiele telefoons
  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons
  • Hulp bij installatie 


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Oldenzaal heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar wij garant voor staan!

Zoek een andere winkel