Telecombinatie Panningen

Adres gegevens

Markt 44

5981 AP Panningen

Tel: 0774657879

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

Bereikbaarheid en parkeren

Wij zitten midden in het centrum (recht tegenover de Hema) van Panningen. Parkeren is in heel Panningen gratis (denk aan de parkeerschijf), binnen de blauwe zone (max 2 uur) en buiten de blauwe zone wordt er geen tijdslimiet gehanteerd.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Panningen buitenkant winkel
  • Panningen binnenkant winkel
  • Panningen personeel winkel
  • Panningen sfeer winkel

Telefoonwinkel Panningen | Telecombinatie

Telecombinatie Panningen is een jonge winkel die sinds begin 2013 in Panningen is gevestigd. Wij bieden een zeer breed scala van telecomproducten. De huiselijke sfeer die onze winkel uitstraalt geeft rust zodat jij alle tijd hebt om je te oriënteren. Telecombinatie Panningen bestaat uit een verkoopteam van vier medewerkers die jou zullen voorzien van persoonlijk en onafhankelijk advies. Ook stellen wij altijd het toestel helemaal in, zodat je met een geheel ingesteld en werkend toestel naar buiten gaat.

 

De nazorg is bij ons even belangrijk als de verkoop. Ervaar je een probleem na het doen van een aankoop? Dan lossen wij dat voor je op. Wij doen zowel particuliere- als zakelijke abonnementen, je kunt dus altijd bij ons terecht! Komen onze reguliere openingstijden je niet goed uit of wil je in alle rust advies krijgen? Dan kun je van maandag t/m donderdag na 18:00 s ’avonds terecht op afspraak.

Telecombinatie Panningen biedt een 100% service waarbij de klant voorop staat. Wij zien je graag in onze winkel! 

Bij Telecombinatie Panningen kun je terecht voor:

  • Abonnementen van alle providers

  • Sim only abonnementen

  • Zeer ruim assortiment van losse toestellen 

  • Reparatieservice
  • Groot assortiment accessoires

  • Prepaid toestellen en beltegoed


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Panningen heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar wij garant voor staan!

Zoek een andere winkel