Telecombinatie Rotterdam Noordmolenstraat

Adres gegevens

Noordmolenstraat 20

3035 RJ Rotterdam

Tel: 0104671777

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Telecombinatie PhoneTelecom is gevestigd in het gezellige Rotterdam-Noord en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten: er is een parkeerterrein aan het Noordplein beschikbaar en je kunt parkeren langs de straat. Op de Noordmolenstraat geldt betaald parkeren en is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Wij bieden klanten die onze telefoonwinkel op vrijdag tussen 18.00-21.00 uur bezoeken een extra parkeerservice door de parkeerkosten voor onze rekening te nemen!


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Phone Telecom Buitenkant winkel
  • Phone Telecom Binnenkant winkel
  • Phone Telecom Vestigingsmanager
  • Phone Telecom Sfeer

Telefoonwinkel Rotterdam | Telecombinatie

Vestigingsmanager Kemal Batur en zijn deskundige telecom-adviseurs heten je van harte welkom bij Telecombinatie PhoneTelecom!
Wij hebben sinds 2003 ervaring op het gebied van telecom en inmiddels zijn wij een waar begrip in het Oude Noorden van Rotterdam.
In maart 2013 is onze winkel geheel verbouwd en vernieuwd. Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of persoonlijk advies van een van onze deskundige specialisten. Onder het genot van een kop koffie bieden wij je de beste service tegen een scherpe prijs.

Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past en aansluit op je wensen en je persoonlijke voorkeur.
Wij zijn onafhankelijk waardoor je altijd de keuze hebt uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Telecombinatie PhoneTelecom blijft kwaliteitsservice bieden voor, tijdens en na je aankoop. Na aankoop bieden wij je een verrassings-geschenk aan, vergeet niet om er naar te vragen!

 

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

Bij Telecombinatie PhoneTelecom kun je terecht voor:

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers  
  • Losse smartphones en mobiele telefoons
  • Prepaid simkaarten
  • Hulp bij installatie
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons 


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie PhoneTelecom Rotterdam garant voor staat!

Zoek een andere winkel