Telecombinatie Rotterdam Peppelweg

Adres gegevens

Peppelweg 92

3053 GP Rotterdam

Tel: 0104612701

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:30
Woensdag
10:30 - 17:30
Donderdag
10:30 - 17:30
Vrijdag
10:30 - 17:30
Zaterdag
10:30 - 16:30

Bereikbaarheid en parkeren

De wijk Rotterdam Schiebroek beschikt over uitstekende parkeerfaciliteiten: er zijn parkeerterreinen en je kunt parkeren langs de straat. Overal gratis parkeren. De winkelstraat is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft veel parkeervoorzieningen. Telecombinatie Monditel Rotterdam Peppelweg bevindt zich op de hoek van het Rododendronplein.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Monditel Peppelweg Rotterdam Buitenkant
  • Monditel Peppelweg Rotterdam Binnenkant
  • Monditel Peppelweg Vestigingsmanager
  • Monditel Peppelweg Rotterdam Sfeer

Telefoonwinkel Rotterdam | Telecombinatie

Eigenaar Hans Timp en zijn medewerkers heten je van harte welkom bij Telecombinatie Monditel Peppelweg. Bij onze winkel kun je bij ons terecht voor een unieke telecomervaring of een persoonlijk onafhankelijk advies op maat. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs.

Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Het belang van de klant staat voorop. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

 

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button.

Bij Telecombinatie Monditel Peppelweg Rotterdam kun je terecht voor:

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers

  • Losse smartphones en mobiele telefoons

  • Prepaid simkaarten

  • Hulp bij installatie 
  • Reparatieservice


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar Telecombinatie Monditel Peppelweg Rotterdam garant voor staat!

Zoek een andere winkel