Telecombinatie Sneek

Adres gegevens

Oosterdijk 58

8601 BV Sneek

Tel:

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

Het centrum van Sneek beschikt over diverse parkeerfaciliteiten: er zijn parkeergarages en parkeerterreinen. In het centrum geldt betaald parkeren. Het centrum is goed en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en heeft veel parkeervoorzieningen.


De dichtstbijzijnde parkeergarage is de garage Normandia, deze ligt aan het Normandiaplein. De Telecombinatie winkel bevindt zich op enkele minuten lopen.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Sneek buitenkant winkel
  • Sneek binnenkant winkel
  • Sneek medewerker winkel
  • Sneek sfeer winkel

Telefoonwinkel Sneek | Telecombinatie

Eigenaar de heer Frank Kuiper en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij Telecombinatie TeleSneek! Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring of een persoonlijk onafhankelijk advies van een van onze deskundige specialisten. Wij bieden je de beste service tegen een scherpe prijs.

 

Bij Telecombinatie kies je altijd een mobiel abonnement dat bij je past. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heb je altijd de keuze uit verschillende providers. Of het nu om een prepaid of (sim only) abonnement gaat, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Telecombinatie TeleSneek is het adres voor consument en MKB voor een deskundig advies op maat, wij leveren door heel Nederland. In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

 

Wil je graag geholpen worden op een tijdstip dat het beste bij jou past? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via onderstaande button!

Bij Telecombinatie TeleSneek kun je terecht voor:

  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers 

  • Alle smartphones en mobiele telefoons

  • Prepaid simkaarten en opwaardeerkaarten

  • Seniorentelefonie

  • Internet- en TV-aansluitingen


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie Telesneek garant voor staat!

Zoek een andere winkel