Telecombinatie Weert

Adres gegevens

Langstraat 26

6001 CV Weert

Tel: 0497550560

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 18.00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18.00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Bereikbaarheid en parkeren

De Langstraat is een winkelstraat zonder verkeer die uitkomt op een rondweg om het winkelhart van Weert heen. Er zijn een aantal parkeergarages te vinden die te bereiken zijn via deze rondweg om het centrum, genaamd Wilhelminasingel en Emmasingel. De Ursulinen garage is de dichtstbijzijnde en is op maar enkele minuten loopafstand van de winkel. In het centrum van Weert moet je betaald parkeren.


route bepalen

Klanten beoordeling

9.5
hoe komt dit cijfer tot stand?

Persoonlijk advies

advies van een specialist

Bestelling afronden

wanneer het jou uitkomt

Toestelhulp & Service

hulp bij installatie en toestelgebruik

Weert buitenkant winkel
  • Weert binnenkant winkel
  • Weert medewerker winkel
  • Weert sfeer winkel

Telefoonwinkel Weert | Telecombinatie

Wij heten je van harte welkom bij Telecombinatie Coen's Weert. Onze winkel ligt in het hart van Weert. Telecombinatie Coen's is al jarenlang een begrip in “De Kempen”. Begonnen op de markt en inmiddels in meer dan vijftien jaar uitgegroeid tot de populairste specialist op het gebied van telecommunicatie in de breedste zin van het woord.

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met telecom te maken heeft. Of het nu gaat om vaste of mobiele telefonie, (mobiel) internet of zelfs energie, wij staan altijd voor je klaar en hebben voor jou de beste deal. De particuliere en zakelijke markt bedienen wij vanuit onze winkels in Bergeijk, Bladel, Valkenswaard en Weert. Daar vind je altijd de nieuwste toestellen en de laatste snufjes op telecomgebied. En mocht je onverhoopt even moeten wachten, dan kun je dit doen onder het genot van een kopje koffie terwijl je naar actualiteiten kijkt op een van onze informatieschermen.

Bij Telecombinatie Coen's Weert kun je terecht voor:

  • Losse simlockvrije smartphones, tablets, mobiele telefoons en seniorentelefoons
  • Abonnementen met toestel en sim only abonnementen van alle providers 
  • Prepaid toestellen, sim- en opwaardeerkaarten
  • Accessoires voor tablets en telefoons (hoesjes, opladers, autoladers, etc.)
  • (DECT) toestellen voor vaste telefoonaansluitingen
  • Service (gegevens overzetten naar je nieuwe telefoon, e-mailinstellingen, etc.)


Telecombinatie heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Bovendien is er altijd een Telecombinatie winkel bij jou in de buurt. Telecombinatie Coen’s, met winkels in Bergeijk, Bladel, Valkenswaard en Weert heeft deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen.
Dat is de service waar wij garant voor staan!

Zoek een andere winkel